Εμπιστεύεται Αρίας ο Χάβος

Στη χρησιμοποίηση του Ντιέγκο Αρίας στο βασικό σχήμα του ΠΑΟΚ προσανατολίζεται ο Μάκης Χάβος.

Στη χρησιμοποίηση του Ντιέγκο Αρίας στο βασικό σχήμα του ΠΑΟΚ προσανατολίζεται ο Μάκης Χάβος. Ο Έλληνας τεχνικός σκέφτεται να παρατάξει τον ΠΑΟΚ με 4-4-2 στην αναμέτρηση με τη Λάρισα, με τους Μουσλίμοβιτς και Αθανασιάδη στην κορυφή της επίθεσης. Ο Έλληνας τεχνικός θα καταστρώσει τα τελικά του πλάνα στις επόμενες ημέρες, καθώς από την Πέμπτη μπαίνει στην τελική της ευθεία η προετοιμασία του «Δικέφαλου» του Βορρά.

Ο Χάβος έχει πλέον στην διάθεσή του και τους διεθνείς παίκτες της ομάδας, ενώ είδε και τον Βλάνταν Ίβιτς να επιστρέφει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να παραταχθεί στο ματς της 28ης αγωνιστικής με τον Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια και τους Τσιρίλο και Κοντρέρας στο κέντρο της άμυνας. Οι Λίνο και Ετό αγωνίστηκαν στις δυο πτέρυγες της άμυνας, ενώ οι Γκαρσία και Αρίας θα είναι οι δυο αμυντικοί μέσοι. Οι Κουτσιανικούλης και Ελ Ζαρ θα ξεκινήσουν στις πτέρυγες, ενώ οι Αθανασιάδης και Μουσλίμοβιτς θα ξεκινήσουν στην κορυφή της επίθεσης.

Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν και οι Σαλπιγγίδης και Ίβιτς, ενώ δεν αποκλείεται οι επιστροφές τους να αλλάξουν τα πλάνα του Χάβου και να επιλέξει τελικά το 4-2-3-1. Από εκεί και πέρα, στην «μάχη» της πρωτοβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ στρέφεται η προσοχή όλων στον ΠΑΟΚ. Οι δικηγόροι Μαυρομάτης και Μπίρδας θα εκπροσωπήσουν τον «Δικέφαλο» του Βορρά στην εκδίκαση της υπόθεσης, ενώ ως μάρτυρας θα παραστεί ο Νώντας Παπαεπαμεινώνδας, υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.