Άπαντες παρόντες

Για πρώτη φορά έπειτα από τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ο Μάκης Χάβος ξαναείδε όλους τους παίκτες να δηλώνουν παρών με μοναδική κι απόλυτα δικαιολογημένη εξαίρεση τον Μπρούνο Τσιρίλο, που δεν αποκλείεται να βρεθεί ακόμη κι αύριο στη Θεσσαλονίκη.

Για πρώτη φορά έπειτα από τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ο Μάκης Χάβος ξαναείδε όλους τους παίκτες να δηλώνουν παρών με μοναδική κι απόλυτα δικαιολογημένη εξαίρεση τον Μπρούνο Τσιρίλο, που δεν αποκλείεται να βρεθεί ακόμη κι αύριο στη Θεσσαλονίκη.

Η επιστροφή και του Πάμπλο Κοντρέρας, του τελευταίου διεθνή απόντα σηματοδότησε και τη σχετική πληρότητα, καθώς τόσο ο Αντελίνο Βιεϊρίνια συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί από τη συμμετοχή του στην Εθνική Πορτογαλίας U23, ενώ κι ο Ντάριο Κρέσιτς που σήμερα επέστρεψε μετά από μια μικρή περιπέτεια ίωσης και δεν μπήκε σε πλήρεις ρυθμούς.

Οι παρουσίες στο ιατρικό δελτίο . τρίτωσαν ελέω Μίρκο Σαβίνι, με τον Ιταλό ν’ αποχωρεί μεσούσης της προπόνησης λόγω τραβήγματος στον δικέφαλο. Διπλή η ατυχία για τον ποδοσφαιριστή σε μια χρονική στιγμή κατά την οποία ο προπονητής του τον υπολόγιζε ως βασικό τουλάχιστον για την Κυριακάτικη, εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ. Αντικαταστάθηκε από τον Κοντρέρας, αν κι επιβαρυμένος ο Χιλιανός και από τις δυο συμμετοχές του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, είχε ως παρτενέρ στο κέντρο της άμυνας τον Μαλεζά, τον Ετο δεξιά και το Λίνο αριστερά, τον Χαλκιά πίσω τους.

Τα ερωτηματικά ξεκινούν από εκεί και μπροστά. Ο Γκαρσία δοκιμάστηκε και με τον Βιτόλο δίπλα του στο 4-2-3-1 αλλά και με τον Αρίας στο 4-4-2, με Ελ Ζαρ και Κουτσιανικούλη δεξιά κι αριστερά σε κάθε περίπτωση στις πτέρυγες. Ο Ιβιτς ήταν ο τρίτος της μεσαίας γραμμής ελαφρώς προωθημένος στην πρώτη περίπτωση κι αντικαταστάθηκε από τον Σαλπιγγίδη στο  εναλλακτικό σενάριο, και τον Μουσλίμοβιτς είτε στην κορυφή της επίθεσης είτε παράλληλα με τον «Σάλπι».

Οι δοκιμές που πραγματοποίησε ο τεχνικός του «Δικεφάλου» έδειξαν και μια αμφιταλάντευση σ’ ότι έχει να κάνει με τον σχηματισμό που θα επιλέξει, τουλάχιστον για να ξεκινήσει την αναμέτρηση έχοντας ως εναλλακτική λύση το έτερο σχήμα με τις αλλαγές δυο προσώπων. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.