Όχι ένας, αλλά τέσσερις… τελικοί

Ο Γιώργος Δώνης ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της σεζόν.

Ο Γιώργος Δώνης ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της σεζόν. Ο Ατρόμητος έχει μπροστά του από τη μία, την κορυφαία στιγμή της 88χρονης ιστορίας του, τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και από την άλλη, τρία παιχνίδια-“τελικούς” για τη Σούπερ Λιγκ, όπου θα κρίνουν την παραμονή του στην κατηγορία.

Αυτό που προέχει, πάντως, είναι η εξασφάλιση της παραμονής, με τον τεχνικό των “κυανόλευκων” να τονίζει στους παίκτες του ότι πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί, συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι, με πρώτο από τα τρία αυτά καθοριστικά παιχνίδια, την “πρόβα τελικού” με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την Κυριακή (3/4).

Στην προπόνηση της Πέμπτης έδωσαν το παρών όλοι οι ποδοσφαιριστές, κάτι που σημαίνει ότι ο Δώνης μπορεί να παρατάξει στον αγώνα της 28ης αγωνιστικής την καλύτερη δυνατή 11άδα. Οι δύο που θα απουσιάσουν για τον Ατρόμητο είναι οι Μάρεκ Σαγκανόφσκι και Γιάννης Καραλής, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει κάρτες και δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή τους στο παιχνίδι με την Ένωση.

Πριν από την έναρξη της προπόνησης, οι “κυανόλευκοι” υποβλήθηκαν σε μέτρηση λίπους από εργοφυσιολόγο, ο οποίος είχε επίσης σύσκεψη με το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.