Δώνης: «Παιχνίδι ύπαρξης»

«Παιχνίδι ύπαρξης» για τον Ατρόμητο χαρακτήρισε ο Γιώργος Δώνης την κυριακάτικη αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο, για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας.

«Παιχνίδι ύπαρξης» για τον Ατρόμητο χαρακτήρισε ο Γιώργος Δώνης την κυριακάτικη αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο, για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. «Θέλουμε η τύχη μας να εξαρτάται καθαρά από εμάς και όχι από άλλα αποτελέσματα. Πιστεύω ότι, επειδή είχαμε αρκετά παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αυτή η διακοπή της περασμένης εβδομάδας μας έδωσε τη δυνατότητα να ξεκουραστούμε και παράλληλα να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το παιχνίδι» υπογράμμισε ο Ελληνας τεχνικός, με δήλωσή του στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Παράλληλα, ο Δώνης ανέφερε ότι «… έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια μεγάλη ομάδα, η οποία, παρότι έρχεται από ένα κακό αποτέλεσμα με “βαρύ” σκορ, ωστόσο κατά την άποψη μου η ΑΕΚ βρισκόταν τον τελευταίο καιρό σε ανοδική πορεία. Πιστεύω ότι είναι πολύ πιο δυνατή σε σχέση με τον πρώτο γύρο και ξέρουμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε καλούς ποδοσφαιριστές κι ένα σύνολο που έχει να δώσει πράγματα μέσα στο γήπεδο».

Η προετοιμασία του Ατρομήτου θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή, που θα αποσυρθεί σε ξενοδοχείο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.