Κοντρέρας: «Στόχος το Μουντιάλ»

Να πάρει μέρος στο επόμενο παγκόσμιο κύπελλο με τη φανέλα της Χιλής θέλει ο Πάμπλο Κοντρέρας.

Να πάρει μέρος στο επόμενο παγκόσμιο κύπελλο με τη φανέλα της Χιλής θέλει ο Πάμπλο Κοντρέρας. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ τόνισε στην ιστοσελίδα «lacuarta.com» πως είναι ευχαριστημένος από την έως τώρα πορεία της εθνικής της χώρας του και αναφέρθηκε και στους μελλοντικούς του στόχους.

Αναλυτικά ο Κοντρέρας δήλωσε: «Ελπίζω να παίξω στο Παγκόσμιο Κύπελλο» – αυτό είναι που τον δελεάζει. Οι συμπαίκτες μου παίζουν πολύ Playstation και μπορούν να κάνουν εξαιρετικές πάσες και πολλές ενέργειες. Εγώ μπορεί να μην το κάνω πολύ, αλλά έχω κάνει μαθήματα με το γιο μου για να βελτιωθώ και να νιώθω νεότερος. Πάντως στο πινγκ-πονγκ τα καταφέρνω καλύτερα…. Μπορεί με τους περισσότερους συμπαίκτες μου να έχω διαφορά ηλικίας αλλά γενικά είναι πολύ φιλικοί».

Και συμπλήρωσε: «Ποτέ δε με ένοιαξαν τα στατιστικά, αλλά όταν το έμαθα πριν το παιχνίδι, ένιωσα λίγο άγχος γιατί θυμήθηκα πολλές στιγμές με την εθνική. Είχαν την εμπειρία να ζήσω εκπληκτικά πράγματα, όπως το χάλκινο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σύδνεϋ και η νίκη επί της Αργεντινής στο Σαντιάγκο. Ήταν πολύ σημαντικές στιγμές».

Επίσης, ο Κοντρέρας υπογράμμισε για την εθνική της χώρας του: «Νιώθω καλά από πλευράς φυσικής κατάστασης και νομίζω ότι το να παίξω στο Μουντιάλ του 2014 δεν είναι απίθανο. Ελπίζω τότε να είμαι στην ίδια καλή κατάσταση».

Τέλος, ο Κοντρέρας αναφέρθηκε στη Χιλή των Σάλας και Ζαμοράνο, καθώς επίσης και στην τωρινή ομάδα: «Είναι κάτι διαφορετικό, αλλά και οι δύο ομάδες είναι πολύ καλές. Η γενιά που βρήκα το 1999 στο Κόπα Αμέρικα, είχε τον κόσμο αφιερωμένο σε αυτήν. Η τωρινή μπορεί να είναι λίγο πιο ανώριμη με την καλή έννοια, αλλά και οι δύο είναι πολύ σημαντικές».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.