Έστειλε το φάκελο αδειοδότησης

Σύννομος με τις ημερομηνίες ο ΠΑΟΚ απέστειλε την Παρασκευής τον φάκελο αδειοδότησης...

Σύννομος με τις ημερομηνίες ο ΠΑΟΚ απέστειλε την Παρασκευής τον φάκελο αδειοδότησης κι έχει, όπως όλες οι ενδιαφερόμενες ομάδες, το χρονικό περιθώριο των δεκαπέντε ημερών για να προσθέσει συμπληρωματικά στοιχεία, αν και οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» εκφράζουν την πεποίθησή τους για την πληρότητά του.

Ωστόσο, τα άσχημα νέα προήλθαν από το ιατρικό δελτίο καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηξε ο Μίρκο Σαβίνι έδειξαν θλάση δευτέρου βαθμού, γεγονός που τον αφήνει εκτός μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου και συνυπολογίζοντας το μεγάλο κενό που μεσολαβεί μέχρι την έναρξη των πλέι οφ δημιουργεί ελπίδες για επανεμφάνισή του στον αγωνιστικό επίλογο της φετινής σεζόν.

Στο πλαίσιο της προπόνησης ο Μάκης Χάβος είδε τον Αντελίνο Βιεϊρίνια να συμμετέχει σε μέρος αυτής, δίχως όμως ο Πορτογάλος χαφ να έχει απαλλαγεί πλήρως από τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν. Η συμμετοχή του παραμένει αμφίβολη κι αν όλα εξελιχθούν ομαλά και στην αυριανή προπόνηση, ίσως την Κυριακή πάρει λίγα λεπτά παρουσίας κόντρα στην ΑΕΛ.

Επίσης, το Σάββατο θα φανούν και οι επικρατέστερες σκέψεις της τεχνικής ηγεσίας για τον συγκεκριμένο αγώνα, αφού στο πλαίσιο της σημερινής προπόνησης, η οποία τελείωσε πριν από λίγα λεπτά (18.00), «ανακάτεψε την τράπουλα» σ’ επίπεδο προσώπων, επιτρέποντας εικασίες βασισμένες στις χτεσινές δοκιμές που πραγματοποίησε. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε κι ο Λούσιο Φιλομένο, ενώ για αύριο πιθανολογείται η επιστροφή του Μπρούνο Τσιρίλο από την Ιταλία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.