Χωρίς Μπομπαντίγια στην Τρίπολη

Με ένα τελευταίο πρωινό χαλάρωμα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των κιτρίνων για τον «τελικό» της Κυριακής με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Με ένα τελευταίο πρωινό χαλάρωμα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των κιτρίνων για τον «τελικό» της Κυριακής με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Πρόκειται για το ματς της χρονιάς, έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, δεδομένου πως δεν θα υπάρξει άλλη ευκαιρία για διάκριση τη φετινή σεζόν. Με νίκη ο Αρης παραμένει ζωντανός στο κυνήγι των play offs (και κατ΄ επέκταση της Ευρώπης), ενώ με ήττα ή ισοπαλία αποχαιρετά κάθε ελπίδα και ξεκινά τον προγραμματισμό για την επόμενη περίοδο.

Σε αυτό το μεγάλο παιχνίδι, λοιπόν, ο Σάκης Τσιώλης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ραούλ Μπομπαντίγια ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη λεκάνη και αποκλείστηκε από την αποστολή, όπως και στους επίσης τραυματίες Σηφάκη και Πρίττα. Εκτός μάχης είναι εξάλλου ο τιμωρημένος Ντάρσι Νέτο, αλλά και ο κλινήρης στη Λιθουανία, Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις. 

Μέτα το πέρας της μίνι προπόνησης ο Τσιώλης ανακοίνωσε τους 18 που θα ταξιδέψουν στη πρωτεύουσα της Αρκαδίας και οι οποίοι είναι οι εξής: Χουάνμα, Βελλίδης, Κουλουχέρης, Γκιάρο, Λαζαρίδης, Μίσελ, Βαγγέλι, Τόχα, Πορτίγια, Σακάτα, Καστίγιο, Κόκε, Τσέζαρεκ, Καζναφέρης, Μενδρινός, Οριόλ, Περέϊρα, Φατί. Η ομάδα θα πάει αεροπορικώς στην Αθήνα και από εκεί οδικώς στη Τρίπολη. 

Όπως όλα δείχνουν ο τεχνικός του Αρη θα επιλέξει να παρατάξει την ομάδα του σε σχηματισμό 4-4-2, έχοντας τον Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια και τους Γκιάρο, Λαζαρίδη στο κέντρο της άμυνας. Στα άκρα θα αγωνιστούν οι Μίσελ (αριστερά), Βαγγέλι (δεξιά). Στη μεσαία γραμμή ως αμυντικά χαφ θα παίξουν οι Φατί και Τόχα, έχοντας στα αριστερά τους τον Πορτίγια και στα δεξιά τους τον Σακάτα. Λίγο πίσω από τον προωθημένο Κόκε θα βρίσκεται ο Καστίγιο. Δεν αποκλείεται πάντως ο κ. Τσιώλης να επιλέξει να αγωνιστεί με ρόμβο. Σε μια τέτοια περίπτωση θέση στην ενδεκάδα θα πάρει ο Κουλουχέρης (μπροστά από τα δύο στόπερ) και ο Κάρλος Τόχα θα καθίσει στον πάγκο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αρης θα έχει στη Τρίπολη τη θερμή συμπαράσταση περισσοτέρων από χιλίων φιλάθλων του (!), καθώς τόσα είναι τα εισιτήρια που εξασφάλισε επισήμως η ΠΑΕ Αρης από την αντίστοιχη του Αστέρα. Τα λεωφορεία που θα μεταφέρουν τους οπαδούς των κιτρίνων στη Πελοπόννησο ξεκινούν πολύ νωρίς την Κυριακή το πρωί και το ενδιαφέρον συμμετοχής είναι τεράστιο.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 7 το βράδυ της Κυριακής (όπως όλα τα ματς) και θα μεταδοθεί απ΄ ευθείας από το Novasports 7. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.