Χωρίς Ολιβέιρα και… φιλοξενούμενους

Ο Μαρσέλο Ολιβέιρα θα απουσιάσει από την αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό, που δεν ζήτησε εισιτήρια για τους φιλάθλους του.

Ο Μαρσέλο Ολιβέιρα θα απουσιάσει από την αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό, που δεν ζήτησε εισιτήρια για τους φιλάθλους του. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο ματς με την ΑΕΚ και θα εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι της 29ης και προτελευταίας αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Από τον αγώνα της Κυριακής (10/4) με τον Ολυμπιακό, όπου ο Ατρόμητος θέλει βαθμό ή βαθμούς, προκειμένου να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία, θα λείψει και ο Μαρσέλο Σαρμιέντο, ο οποίος αποβλήθηκε από τον Μάνταλο στο ΟΑΚΑ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ για… αδιευκρίνιστο λόγο.

Οι “κυανόλευκοι” είχαν ρεπό την Τρίτη και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τετάρτη, μπαίνοντας στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για το κρίσιμο ματς με τους πρωταθλητές. Ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης αναμένεται να ακολουθήσει και πάλι ατομικό πρόγραμμα, αφού νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο, ενώ ο Μάρεκ Σαγκανόφσκι θα υποβληθεί σε μαγνητικό τομογραφία, αφού πονάει στους προσαγωγούς.

Όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος του Περιστερίου, στη σύσκεψη για τη λήψη μέτρων ασφαλείας που πραγματοποιήθηκε, ο Ολυμπιακός δεν υπέβαλε αίτημα για χορήγηση εισιτηρίων κι έτσι οι θύρες 1 και 6 θα παραμείνουν κλειστές. Η προπώληση των εισιτηρίων για τους φίλους των γηπεδούχων θα ξεκινήσει από την Τετάρτη και οι τιμές τους έχουν ως εξής: Θύρα 2: 15 ευρώ, Θύρα 3: 40 ευρώ, Θύρα 4: 15 ευρώ, Θύρα 5: 10 ευρώ (για τον συνοδό κατόχου μαθητικής ταυτότητας), Θύρα 7: 10 ευρώ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.