“Έφυγε” ο Βαγγέλης Γλυκός

Φτωχότερη έγινε η οικογένεια του Αρη, καθώς έφυγε από τη ζωή ο επί σειρά ετών παράγοντας και διευθυντής των γραφείων της ΠΑΕ, Βαγγέλης Γλυκός.

Φτωχότερη έγινε η οικογένεια του Αρη, καθώς έφυγε από τη ζωή ο επί σειρά ετών παράγοντας και διευθυντής των γραφείων της ΠΑΕ, Βαγγέλης Γλυκός. Ο τελευταίος ήταν ιδιαιτέρως αγαπητός και η απώλειά του αποτελεί ένα σοκ για τον σύλλογο.

Πριν από λίγο η ΠΑΕ Αρης εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να εκφράσει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Βαγγέλη Γλυκού που πλέον δεν βρίσκεται ανάμεσά μας. Ο Βαγγέλης Γλυκός διετέλεσε επί σειρά ετών διευθυντής των γραφείων της ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 11 στα Κοιμητήρια της Θέρμης, Αναστάσεως του Κυρίου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…».

Κοντά στη “Λάμψη”
Πάντα κοντά στο ίδρυμα της «Λάμψης» η ΠΑΕ Αρης βοηθά με τον τρόπο της στην προσπάθεια που κάνουν οι άνθρωποί της για τη δημιουργία ενός ξενώνα. Λεπτομέρειες μέσω της σχετικής ανακοίνωσης που εξεδόθη:    
«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ για μία ακόμα φορά στα πλαίσια της κοινωνικής της ευθύνης και σε μία προσπάθεια ενεργοποίησης του (αποδεδειγμένα ευαίσθητου σε τέτοια θέματα) κόσμου του ΑΡΗ (κι όχι μόνο) στέκεται δίπλα στην προσπάθεια της ΛΑΜΨΗΣ (Σύλλογος Γονέων Πασχόντων Παιδιών από Κακοήθη νοσήματα Β. Ελλάδας).

Στόχος της ΛΑΜΨΗΣ είναι η δημιουργία ενός ξενώνα για τους γονείς που έρχονται από την επαρχία για να βρεθούν κοντά στα παιδιά τους. Από το πρωί της Πέμπτης 7 Απριλίου και ως την επόμενη Τετάρτη 13 Απριλίου στην εβδομάδα ΛΑΜΨΗΣ με ένα απλό μήνυμα στο 19454 (Γράφουμε την λέξη ΛΑΜΨΗ και στέλνουμε το μήνυμα στο 19454) όλοι μας μπορούμε να βοηθήσουμε.

Το μήνυμα κοστίζει 1 ευρώ (συν ΦΠΑ) και το ποσό πηγαίνει εξ ολοκλήρου στην ΛΑΜΨΗ. Παράλληλα μπορεί ο καθένας να συνδράμει με ένα τηλεφώνημα από σταθερό ΟΤΕ στο 901 11 158 158 (Χρέωση 2.99 ευρώ συν ΦΠΑ)».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.