Ατομικό ο Κρέσιτς

Με τον Ντάριο Κρέσιτς να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ.

Με τον Ντάριο Κρέσιτς να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ. Ο Κροάτης τερματοφύλακας του «Δικέφαλου» του Βορρά αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αριστερό καρπό, λόγω κάκωσης. Ο παίκτης του «Δικέφαλου» του Βορρά ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Ο Μάκης Χάβος είδε τους Γκαρσία, Σαβίνι, Γεωργίου, Μωυσιάδη και Φιλομένο να ακολουθούν πρόγραμμα θεραπείας και να είναι αμφίβολοι για το ματς της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ηρακλή στο «Καυτανζόγλειο» Στάδιο. Οι υπόλοιποι παίκτες του ΠΑΟΚ προπονήθηκαν κανονικά με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής.

Η προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης θα συνεχιστεί την Πέμπτη με προπόνηση στις 11:00. Τότε αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του και ο Έλληνας τεχνικός για το βασικό σχήμα της ομάδας, ενόψει της αναμέτρησης με τον «γηραιό».

Μετά το τέλος της προπόνησης, παίκτες και τεχνική ηγεσία γευμάτισαν όλοι μαζί, προκειμένου να συσφίξουν τις σχέσεις τους, ενόψει της συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Το γεύμα έγινε σε γνωστό εστιατόριο της Πολίχνης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.