Πρόβλημα με Κόκε, κανονικά ο Μπομπαντίγια

Τις υπηρεσίες του Σέρχιο Κόκε θα στερηθεί ο Σάκης Τσιώλης για την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ αντίθετα στη διάθεσή του θα βρίσκεται ο Ραούλ Μπομπαντίγια.

Με την πρώτη δυνατή προπόνηση της εβδομάδας (μετά το χαλάρωμα της Δευτέρας και το ρεπό της Τρίτης), οι ποδοσφαιριστές του Αρη άρχισαν να μπαίνουν σε ρυθμούς Ολυμπιακού Βόλου τον οποίο οι κίτρινοι υποδέχονται την Κυριακή το βράδυ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Πρόκειται για ένα ματς το οποίο παίρνει διαστάσεις «μεγάλου τελικού» για τον Αρη, καθώς με ενδεχόμενη νίκη η διαφορά από τους ερυθρόλευκους της Μαγνησίας θα μειωθεί στους δύο βαθμούς και όλα θα κριθούν (σε ότι αφορά ποια από τις δύο ομάδες θα μπει στα play offs) από τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Σε αυτό το ξεκίνημα της προετοιμασίας ο Σάκης Τσιώλης μέτρησε μία παρουσία και μία απουσία. Αρχικά είδε τον Ραούλ Μποπμαντίγια να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα και εάν δεν προκύψει κάτι άλλο μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Αντίθετα ο Σέρχιο Κόκε προπονήθηκε μόνος του, λόγω ενοχλήσεων στη κοιλιακή χώρα. Αυτό που μένει να δούμε είναι εάν θα προλάβει το επερχόμενο ματς κάτι που είναι πάντως και το πιο πιθανό. Μόνος του γυμνάστηκε και ο  Κρίστι Βαγγέλι, εξαιτίας ενοχλήσεων στον έσω πλάγιο στο γόνατο. 
Επίσης τα δικά τους προγράμματα ακολουθούν οι Σηφάκης, Πρίττας οι οποίοι δεν υπολογίζονται μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου. Ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου δεν υπολογίζονται ακόμη οι τιμωρημένοι Φατί, Καστίγιο, ενώ εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει ο Ντάρσι Νέτο. Στη διάθεση του Τσιώλη βρίσκεται και ο Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις ο οποίος επέστρεψε υγιής από τη Λιθουανία και μάλιστα συμμετείχε κανονικά στη προπόνηση, όπως και ο Κώστας Μενδρινός , καθώς η διάταση που υπέστη στη Τρίπολη δεν αποδείχθηκε σοβαρή.  

Στέφεται πρωταθλητής

Μία νίκη από την τυπική κατάκτηση του πρωταθλήματος απέχει η ομάδα νέων του Αρη η οποία αποφασίστηκε να υποδεχθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι και αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετού κόσμου που θα θελήσει να δει από κοντά και να επιβραβεύσει με αυτόν τον τρόπο το συγκρότημα του Νίκου Πασσιαλή. Το παρών ίσως προλάβει να δώσει και ο Σάκης Τσιώλης ο οποίος από την πρώτη στιγμή έδειξε το ενδιαφέρον του για την ομάδα Κ-20, όπως και αρκετοί παίκτες της πρώτης ομάδας.

*Στην  πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Superleague απολογείται την Πέμπτη στη 1 το μεσημέρι η ΠΑΕ Αρης για τη συμπεριφορά των οπαδών της στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

*Με σχετικό της έγγραφο η ΕΠΟ ενημέρωσε την ΠΑΕ Αρης για την κλήση του Γιώργου Κατίδη στην εθνική ομάδα των νέων για τα παιχνίδια με το Μαυροβούνιο στις 12 και 14 Απριλίου. Ο ποδοσφαιριστής θα ενσωματωθεί στο εθνικό μας συγκρότημα στις 11 τρέχοντος και θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη στις 15 του μηνός. Επίσης η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Πορτογαλίας  κάλεσε τον Ντανίλο Περέϊρα για προετοιμασία με την ομάδα U 20 η οποία θα συμμετάσχει στο παγκόσμιο κύπελλο που διεξαχθεί στη Κολομβία. Ο Ντανίλο θα φύγει στις 18 και θα επιστρέψει στις 21 Απριλίου στη συμπρωτεύουσα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.