Δώνης: «Χρειάζεται πάθος και ψυχή»

Να δείξουν οι παίκτες του Ατρόμητου πάθος και ψυχή στο ματς με τον Ολυμπιακό θέλει ο Γιώργος Δώνης.

Να δείξουν οι παίκτες του Ατρόμητου πάθος και ψυχή στο ματς με τον Ολυμπιακό θέλει ο Γιώργος Δώνης. Ο Έλληνας τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου τόνισε πως οι παίκτες θα παλέψουν για τη νίκη στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, προκειμένου να «καθαρίσουν» με την υπόθεση παραμονή στην κατηγορία.

Ο Δώνης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρόμητου: «Δυστυχώς εδώ και καιρό δεν έχουμε ανταποκριθεί όπως θα έπρεπε με συνέπεια να διατηρούμαστε χαμηλά και να παλεύουμε για την παραμονή μας στην κατηγορία. Παίζουμε απέναντι στον δίκαια Πρωταθλητή Ελλάδας και κρατάμε τη τύχη στα χέρια μας. Θα πρέπει να παίξουμε με πάθος και με ψυχή ώστε να βρούμε τον τρόπο για να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας από αυτή την αγωνιστική».

Οι παίκτες του Ατρόμητου επέστρεψαν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων μετά το ρεπό της Τρίτης και ουσιαστικά ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Ο Σαγκονόφσκι έκανε ατομικό πρόγραμμα χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις στον προσαγωγό και την Πέμπτη θα δοκιμάσει σε πιο έντονους ρυθμούς. Ο Μιχαηλίδης, που έχει ενοχλήσεις στο γόνατο, υποβλήθηκε σε θεραπεία. Απουσίασε λόγω ίωσης ο Γιάννης Σκόνδρας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.