Τελικός με Ολυμπιακό Βόλου

Συναγερμός έχει σημάνει στις τάξεις των φιλάθλων του Άρη για την αναμέτρηση της 29ης αγωνιστικής.

Συναγερμός έχει σημάνει στις τάξεις των φιλάθλων του Άρη για την αναμέτρηση της 29ης αγωνιστικής. Οι εξέδρες του «Κλεάνθης Βικελίδης» αναμένεται να είναι κατάμεστες, στην προσπάθεια των φιλάθλων της ομάδας να ωθήσουν την ομάδα του Σάκη Τσιώλη στη νίκη και στην αύξηση των πιθανοτήτων για συμμετοχή στα play off του πρωταθλήματος.

Ο Έλληνας τεχνικός από την πλευρά του συνεχίζει την προετοιμασία για το ματς της Κυριακής, με τις έως τώρα σκέψεις του να δείχνουν ένα 4-4-2 για την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο τεχνικός των «κίτρινων» προσανατολίζεται στη χρησιμοποίηση των Τσέζαρεκ και Μπομπαντίγια στην κορυφή της επίθεσης, καθώς θεωρεί πως ο Κόκε αντιμετωπίζει πρόβλημα σκωληκοειδίτιδας. Ο Ισπανός την Παρασκευή θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, ωστόσο δεν αναμένεται να προπονηθεί. Στις υπόλοιπες θέσεις θα αγωνιστούν ο Χουάνμα κάτω από τα δοκάρια και οι Λαζαρίδης και Γκιάρο στο κέντρο της άμυνας.

Οι δυο μπακ θα είναι οι Βανγκέλι και Μίσελ, ενώ στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Τόχα και Περέιρα. Οι πλάγιοι μέσοι θα είναι οι Μενδρινός και Νέτο. Μοναδικός στόχος του Άρη στο συγκεκριμένο ματς είναι η νίκη, ενώ θα ελπίζει και σε απώλεια βαθμών των Βολιωτών στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.