Κανονικά Μιχαηλίδης, Σκόνδρας

Στη διάθεσή του Γιώργου Δώνη για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό τέθηκαν οι Χρυσόστομος Μιχαηλίδης και Γιάννης Σκόνδρας.

Στη διάθεσή του Γιώργου Δώνη για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό τέθηκαν οι Χρυσόστομος Μιχαηλίδης και Γιάννης Σκόνδρας. Ο 35χρονος τερματοφύλακας και ο νεαρός αμυντικός προπονήθηκαν κανονικά την Πέμπτη και ο τεχνικός του Ατρόμητου μπορεί να τους υπολογίζει για τον αγώνα της 29ης και προτελευταίας αγωνιστικής με τους Πειραιώτες.

Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μάρεκ Σαγκανόφσκι, ο οποίος θα δοκιμάσει να μπει αύριο στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων, με τη συμμετοχή του στην αποστολή για το κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής (10/4) να κρίνεται την τελευταία στιγμή.

Πιστή στις… παραδόσεις της, η ομάδα του Περιστερίου έστειλε αντιπροσωπεία της αποτελούμενη από τους Γιάννη Καραλή, Θανάση Καραγκούνη, Αντώνη Αθανασίου και Παναγιώτη Μπάλλα στο 11ο Λύκειο της πόλης, όπου φοιτούν 18 ποδοσφαιριστές των υποδομών του συλλόγου. Μάλιστα, την παρουσίαση των ποδοσφαιριστών, που μοίρασαν εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και κάλεσαν τους μαθητές στο γήπεδο, έκανε ο τερματοφύλακας της ομάδας Κ-20, Αδαμάντιος Ζώντος.

Την Παρασκευή (8/4) το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίτων θα είναι ανοικτό από τις 18:00 μέχρι τις 20:30. Οι τιμές των εισιτηρίων για το ματς της Κυριακής είναι οι εξής: Θύρα 2: 15 ευρώ, Θύρα 3: 40 ευρώ, Θύρα 4: 15 ευρώ, Θύρα 5: 10 ευρώ (για τον συνοδό κατόχου μαθητικής ταυτότητας) και Θύρα 7: 10 ευρώ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.