Πρόβλημα με Μαλεζά

Ένα τράβηγμα στους προσαγωγούς που ένιωσε ο Μαλεζάς, δημιούργησε "πονοκέφαλο" στον Χάβο για το ματς του ΠΑΟΚ με τον Ηρακλή.

Ένα τράβηγμα στους προσαγωγούς που ένιωσε ο Μαλεζάς, δημιούργησε “πονοκέφαλο” στον Χάβο για το ματς του ΠΑΟΚ με τον Ηρακλή. Ο διεθνής αμυντικός αποχώρησε από την προπόνηση της Πέμπτης με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και θα βγάλει μαγνητική για να φανεί η ακριβής κατάσταση του προβλήματος.

Αν ο Μαλεζάς δεν καταφέρει να δώσει το “παρών” στο κυριακάτικο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, τότε ο Μάκης Χάβος θα έχει σοβαρό πρόβλημα για τον παρτενέρ του Μπρούνο Τσιρίλο στο κέντρο της άμυνας του “δικέφαλου”. Ο Σαβίνι είναι τραυματίας, ο Κοντρέρας έχει συμπληρώσει κάρτες και θα απουσιάσει από τις δύο τελευταίες αγωνιστικές και σε περίπτωση που ο Μαλεζάς τεθεί νοκ άουτ, τότε ο Χάβος είτε θα πρέπει να “βαφτίσει” κάποιον στόπερ, είτε να βάλει δίπλα στον Τσιρίλο τον Μπαλάφα, που έχει αγωνιστεί σαν κεντρικός αμυντικός στο παρελθόν.

Το ευχάριστο από την προπόνηση της Πέμπτης για τον τεχνικό του ΠΑΟΚ είναι ότι ο Ντάριο Κρέσιτς, που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον καρπό, ένιωσε κάπως καλύτερα και έβγαλε μέρος του κανονικού προγράμματος κι έτσι δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα με τον Ηρακλή.

* Με χρηματικό ποσό 3.000 ευρώ τιμωρήθηκε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τη Σούπερ Λιγκ για τον αγώνα με τη Λάρισα.

* Σενάρια επιστροφής του Ολιβιέ Σορλέν στην Τούμπα κυκλοφόρησαν χθες. Ο Γάλλος έφυγε από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2010 λόγω προσωπικών προβλημάτων και τώρα φέρεται να έχει προταθεί ξανά στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.