Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για το καθοριστικό παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββατου η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για το καθοριστικό παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό την Κυριακη (19:00) στο ΟΑΚΑ.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός των Αρκάδων Παύλος Δερμιτζάκης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, η οποία απαρτίζεται αναλυτικά από τους παρακάτω δεκαοκτώ ποδοσφαιριστές:

Νίκος Αναστασόπουλος, Ματίας Ντεγκρά, Γκόραν Ρούμπιλ, Χρήστος Πιπίνης, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Ντάνιελ Ορόθκο, Αντώνης Λαδάκης, Αντριάν Μπαστία, Μαρκ Κερ, Κρις, Σαλίμ Αράς, Ροτζέριο Μάρτινς, Μαρσέλο, Σάββας Τσαμπούρης, Τσικόντζι Ουντότζι, Νεμάνια Αρσενίεβιτς, Ράντοσλαβ Ματούσιακ, Θανάσης Παπάζογλου.

Συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος στην Τρίπολη με τον Άρη συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της ομάδας οι Σαλίμ Αράς, Χρήστος Πιπίνης και Κρις, ενώ έμειναν εκτός αποστολής οι Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Ρούμπεν Μάρτιν Πουλίντο, Κώστας Φορτούνης, Εμμάνουελ Φρανκού και Μπρούνο Ουριμπάρι που έχουν συμπληρώσει κάρτες και δεν μπορούν αγωνιστούν