Διπλό Ευρώπης

Να εξασφαλίσει την συμμετοχή του στα play off του πρωταθλήματος θέλει απέναντι στον Ηρακλή ο ΠΑΟΚ (19:00 Novasports 1).

Να εξασφαλίσει την συμμετοχή του στα play off του πρωταθλήματος θέλει απέναντι στον Ηρακλή ο ΠΑΟΚ (19:00 Novasports 1). Ο «Δικέφαλος» του Βορρά θέλει να σπάσει την κακή παράδοση που έχει τα τελευταία 13 χρόνια απέναντι στον «γηραιό» στις εκτός έδρας αναμετρήσεις και να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ο Μάκης Χάβος δεν υπολογίζει για την συγκεκριμένη αναμέτρηση στους Γκαρσία, Μαλεζά, Σαβίνι, Κοντρέρας και Φιλομένο και θα αναγκαστεί να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του.

Τα προβλήματα στην άμυνα, ωθούν τον Έλληνα τεχνικό να χρησιμοποιήσει τον Μπαλάφα σε ρόλο στόπερ στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, αφού πέρα από τον Τσιρίλο, δεν υπάρχει άλλη επιλογή για το κέντρο της άμυνας. Η τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ θα διατηρήσει το 4-2-3-1, με τον Σαλπιγγίδη στην κορυφή της επίθεσης.

Αναλυτικά, οι «ασπρόμαυροι» αναμένεται να παραταχθούν με 4-2-3-1 στην συγκεκριμένη αναμέτρηση και τον Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια. Οι Τσιρίλο και Μπαλάφας θα είναι οι δυο κεντρικοί αμυντικοί, με τους Σνάουτσνερ και Λίνο να αγωνίζονται στα άκρα της άμυνας. οι Φωτάκης και Βιτόλο θα είναι οι δυο αμυντικοί χαφ, με τους Ελ Ζαρ, Βιεϊρίνια και Ίβιτς να αποτελούν τη μεσοεπιθετική τριάδα. Στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Σαλπιγγίδης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.