“Έπαιξε καλύτερα ο Ατρόμητος”

Βαλβέρδε και Δώνης... συμφώνησαν ότι ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος από τον Ολυμπιακό και πήρε δίκαια τους τρεις βαθμούς.

Βαλβέρδε και Δώνης… συμφώνησαν ότι ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος από τον Ολυμπιακό και πήρε δίκαια τους τρεις βαθμούς. Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα του στο ματς του Περιστερίου δεν είχε τις ευκαιρίες, που είχε σε άλλα παιχνίδια και έμεινε μακριά από τον καλό της εαυτό. 

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε: “Από την αρχή του παιχνιδιού φαινόταν ότι ο Ατρόμητος έπαιζε πολύ καλύτερα από εμάς. Εκείνοι ξεκίνησαν πιο δυνατά από εμάς. Εμείς προσπαθήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι αλλά δεν τα καταφέραμε, γιατί εκείνοι μας πίεσαν πολύ. Το πρώτο γκολ ήρθε εξαιτίας μας, σε μία φάση που δεν υπήρχε κίνδυνος. Όταν ισοφαρίσαμε πίστεψα ότι θα κερδίζαμε εμείς”.

Για τη φάση του δεύτερου γκολ είπε: “Σε μία παράξενη φάση μετά από ένα κόρνερ δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ και μάλιστα σχετικά γρήγορα. Στο δεύτερο μέρος είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς ωστόσο να κάνουμε ευκαιρίες. Ίσως να μας έλλειψε σε αρκετές φάσεις του παιχνιδιού η συνέχεια στο παιχνίδι μας και καθώς είμαστε μία ομάδα, που συνηθίζουμε να δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες. Σήμερα όμως δεν το κάναμε. Απ’ ό,τι φάνηκε ίσως ο Ατρόμητος έπαιξε καλύτερα από τον Ολυμπιακό. Σε κάθε περίπτωση το παιχνίδι δεν ήταν καλό από την πλευρά μας”.

Για το απόλυτο στο “Καραϊσκάκη”: “Τώρα έχουμε μία εδομάδα μπροστά μας για να προετοιμάσουμε το επόμενο ματς. Θέλουμε να κερδίσουμε για να έχουμε το απόλυτο στο Καραϊσκάκη, πράγμα που δεν έχει καταφέρει ποτέ ο Ολυμπιακός. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε με περισσότερη ένταση απ’ ό,τι παίξαμε σήμερα”.

Από την πλευρά του, ο προπονητής των γηπεδούχων, που νίκησαν τον Ολυμπιακό για πρώτη φορά από το 2006, είπε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φτάσαμε εδώ. Έχουμε ένα καλό τέλος. Από την αρχή ήταν φανερό ότι η ομάδα με το μεγαλύτερο κίνητρο θα έπαιρνε τους τρεις βαθμούς. Διανύσαμε μια χρονιά περίεργη σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Η ομάδα μας στο πρωτάθλημα είχε καλά διαστήματα. Αλλά ήταν ιδιαίτερα αναποτελεσματική. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τη θέση που τερματίζουμε, αλλά εδώ που έφτασαν τα πράγματα σημασία έχει ότι μείναμε στην κατηγορία”.

Για τον τελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ, ο Δώνης είπε: “Έχουμε τρεις εβδομάδες μέχρι τον τελικό και μας δίνεται η ευκαιρία να έχουμε μια καλή προετοιμασία για να διεκδικήσουμε το Κύπελλο και να φέρουμε τον τίτλο στο Περιστέρι. Εκτός από τον παράγοντα παραμονή, την οποία εξασφαλίσαμε σήμερα, δεν θα έχουμε τόσο άγχος στο παιχνίδι με την Καβάλα και θα δώσουμε τα πάντα στον τελικό του Κυπέλλου”.

* Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα αναχωρήσει για την Ισπανία τη Δευτέρα ή την Τρίτη, όπου θα συζητήσει για την παραμονή του στον Ολυμπιακό με τους δικούς του ανθρώπους. Η απόφαση της οικογένειας θα παίξει μεγάλο ρόλο στην τελική απόφαση του Ισπανού τεχνικού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.