Αισιοδοξία στον Άρη

Η νίκη 2-1 επί του Ολυμπιακού Βόλου έφερε αισιοδοξία στις τάξεις του Άρη, για συμμετοχή στα play off.

Η νίκη 2-1 επί του Ολυμπιακού Βόλου έφερε αισιοδοξία στις τάξεις του Άρη, για συμμετοχή στα play off. Οι «κίτρινοι» μείωσαν τη διαφορά που τους χωρίζει από τους Βολιώτες στους δυο βαθμούς και στους τρεις από τον ΠΑΟΚ και περιμένουν ένα «στραβοπάτημα» από τις δυο ομάδες, προκειμένου να πάρουν αυτή μια θέση στο μίνι πρωτάθλημα.

Ο Σάκης Τσιώλης έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και πλέον στρέφει την προσοχή του στο ματς με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Στόχος των «κίτρινων» στο συγκεκριμένο ματς είναι η νίκη, που θα τους δώσει το δικαίωμα να ελπίζουν στη μεγάλη ανατροπή. Η προσοχή όλων θα είναι στραμμένη κυρίως στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, όπου ο Ολυμπιακός Βόλου θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό, με τους «κίτρινους» να ελπίζουν σε νίκη των «πράσινων» ή ισοπαλία.

Βέβαια, υπάρχει και το σενάριο που αρέσει περισσότερο στους φιλάθλους του Άρη και θέλει τον ΠΑΟΚ να χάνει από την Κέρκυρα στην Τούμπα και τους “κίτρινους” να τον πιάνουν στη βαθμολογία, αλλά να τον προσπερνούν, λόγω των μεταξύ τους ματς. Για την αναμέτρηση με τους Ακρίτες, ο Τσιώλης δεν υπολογίζει στους τραυματίες Σηφάκη και Πρίττα, καθώς επίσης και στους τιμωρημένους Φατί και Τόχα. Στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού θα τεθεί ο Νέρι Καστίγιο, ο οποίος εξέτισε την ποινή του στο ματς της 29ης αγωνιστικής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.