Προς εγχείρηση ο Κόκε

Δεν θα γλιτώσει το χειρουργείο ο Σέρχιο Κόκε αφού συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσει στην κοιλιακή χώρα.

Κλίμα ενθουσιασμού επικρατεί στις τάξεις του Αρη, μετά την τέταρτη σερί νίκη της ομάδας (και πάλι με ανατροπή), γεγονός που έφερε τους κιτρίνους σε απόσταση αναπνοής από την πέμπτη προνομιούχο θέση της βαθμολογίας.

Ουσιαστικά κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, έγινε το πλέον καθοριστικό βήμα για την είσοδο στα play offs και αυτό που απομένει τώρα είναι το επιστέγασμα αυτής της επιτυχίας με νίκη στη Ξάνθη και παράλληλη βαθμολογική απώλεια των Βολιωτών από τον Παναθηναϊκό στο Πανθεσσαλικό ή ήττα του ΠΑΟΚ από την Κέρκυρα στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο «πρωτομάστορας» της αναμόρφωσης του Αρη στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, Σάκης Τσιώλης (μετρά μόνο νίκες στον κιτρινόμαυρο πάγκο), θα φιλοξενηθεί απόψε στο στούντιο της εκπομπής Superleague Experts που θα μεταδοθεί στις 21:30 από το Novasports2. Θα μιλήσει για το μυστικό των συνεχόμενων ανατροπών που βιώνει ο Αρης, για τις πιθανότητες συμμετοχής της ομάδας του στα play offs, αλλά και τη νέα πραγματικότητα στη προπονητική του καριέρα.

Από το πρωί της Δευτέρας το βλέμμα της τεχνικής ηγεσίας και των ποδοσφαιριστών, είναι αποκλειστικά στραμμένο στο κυριακάτικο ματς με την Ξάνθη στην ακριτική πόλη. Ο Τσιώλης μετά το χαλάρωμα που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρυσίου, θα δώσει την ευκαιρία στους παίκτες του να ξεκουραστούν την Τρίτη και από την Τετάρτη θα τους βάλει σε φουλ ρυθμούς Ξάνθης!

Το πρόβλημα που εκ νέου προκύπτει έχει να κάνει με τον Σέρχιο Κόκε ο οποίος στο χαλάρωμα ένιωσε και πάλι ενοχλήσεις στη κοιλιακή χώρα και απ΄ ότι φαίνεται δεν θα γλιτώσει το χειρουργείο για τη σκωλικοειδίτιδα, ακόμη και πριν από το ματς στη Ξάνθη. Αυτό σημαίνει πως αν αποφασιστεί κάτι τέτοιο δεν θα είναι στη διάθεση της ομάδας την ερχόμενη Κυριακή. Όπως ισχύει, δηλαδή, για τους τιμωρημένους Φατί, Τόχα και τους τραυματίες Σηφάκη, Πρίττα.
Σε ότι αφορά τον Ραούλ Μπομπαντίγια και τη συμπεριφορά που επέδειξε τη στιγμή της αλλαγής του, προς το παρών ο Τσιώλης δεν θέλει να δώσει συνέχεια, λόγω της κρισιμότητας του ματς που έρχεται, όμως είναι βέβαιο πως το μέλλον του στην ομάδα θα επανεξεταστεί είτε προκύψουν play offs, είτε όχι.
     
Στη Θράκη την ομάδα αναμένεται να ακολουθήσουν πάρα πολλοί οπαδοί των κιτρίνων οι οποίοι ήδη προετοιμάζονται για την εν λόγω εκδρομή. Στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τρίτης στην αστυνομική διεύθυνση Ξάνθης η ΠΑΕ Αρης θα παραλάβει 1200 εισιτήρια των 25 ευρώ, όπως είχε προσυμφωνηθεί από την περασμένη εβδομάδα. Λόγω του τεράστιου ενδιαφέροντος που υπάρχει από τον κόσμο της ομάδας, οι άνθρωποι του Αρη θα κάνουν προσπάθειες ο αριθμός αυτός να αυξηθεί, χωρίς όμως κανείς να μπορεί να εγγυηθεί από τώρα κάτι τέτοιο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.