Μιχαηλίδης: “Ανακούφιση και πρόκληση”

Ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Super League Experts

Ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Super League Experts. Ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου μίλησε μεταξύ άλλων για την αποφυγή του υποβιβασμού και την πρόκληση του Κυπέλλου Ελλάδος.

«Η χρονιά ξεκίνησε με άλλα όνειρα και φιλοδοξίες. Δεν αρμόζει να ταλαιπωρούμαστε για το αν θα παραμείνουμε. Έπαιξε ρόλο και το Κύπελλο… Τέλος καλό, όλα καλά. Τελείωσε μία δύσκολη χρονιά. Έχουμε μπροστά μας το Κύπελλο για να κλείσουμε αλλιώς τη χρονιά», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Για το αν επέλεξαν τη διοργάνωση του Κυπέλλου: «Λίγο τα πολλά παιχνίδια, λίγο η κούραση, λίγο και η επιλογή αγώνων, φτάσαμε να παίζουμε ματς επιβίωσης την προτελευταία αγωνιστική…».

Για το ότι ο Ατρόμητος δεν είναι στην 5άδα των play off: «Συγκυρίες άτυχες στιγμές, το Κύπελλο, ήταν οι παράγοντες που δεν τα καταφέραμε. Σίγουρα πάντως υπάρχει πικρία διότι υπήρχε ποιότητα στην ομάδα…».

Για το τι δε λειτούργησε: «Χάσαμε κάποια δικά μας ματς από ατομικά λάθη. Σε κάποια άλλα δεν μπήκε η μπάλα στα δίχτυα… Όλα μαζί συντέλεσαν στο να μην έχουμε καλή πορεία».

Για το πόσο δύσκολο ήταν να μιλάνε οι άλλοι με καλά λόγια, αλλά το αποτέλεσμα να είναι αρνητικό: «Πάρα πολύ… Μας επηρέαζε. Όλοι γνωρίζαμε ότι μπορούμε παραπάνω, αλλά εμείς «βουλιάζαμε». Αυτό μας δημιουργούσε επιπλέον άγχος…».

Για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο την ΑΕΚ: «Είναι ένα παιχνίδι. Είμαστε το αουτσάιντερ. Θα έχουμε λιγότερη πίεση. Είναι 90′. Με λίγη τύχη  όλα γίνονται… Είναι ένας στόχος που ολοκληρώθηκε και πλέον έχουμε μπροστά μας μία πρόκληση».

Για το πόσο βαριά είναι τα πόδια όταν είσαι σε αυτή τη διαδικασία: «Πολύ. Όταν ειδικά δεν έρχεται το επιθυμητό αποτέλεσμα και περνάνε οι Κυριακές η πίεση γίνεται μεγαλύτερη. Το… μοιραίο  έρχεται αναπόφευκτα. Αν μάλιστα δεν ανέβεις την επόμενη σεζόν, επέρχεται κορεσμός δυσκολίες διοικητικές και έχουμε δει ομάδες να εξαφανίζονται…».

Για το ποιος είναι το φαβορί στο Κύπελλο: «Η ΑΕΚ λόγω ονόματος. Όμως εμείς θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις…».

Για τις πολλές επιλογές από την Ισπανία σε τεχνική ηγεσία και παίκτες: «Είναι καλό που έχουμε πολλούς και καλούς Έλληνες προπονητές. Δεν πρέπει να έχουμε ξενομανία για να ανεβάσουμε το επίπεδο του ποδοσφαίρου μας».

Για την… αλλοπρόσαλλη πορεία της ΑΕΚ: «Το να μην είναι ανταγωνιστική πληγώνει όχι μόνο εμένα αλλά και όλο τον κόσμο. Είναι φτωχότερο το ελληνικό πρωτάθλημα χωρίς την ΑΕΚ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.