Ερωτηματικά για τον Χάβο

Πρώτη συγκέντρωση της εβδομάδας μετά τον προχτεσινό αγώνα κι η διαθεσιμότητα των τραυματιών Μαλεζά - Γκαρσία για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου παραμένει ερωτηματικό.

Πρώτη συγκέντρωση της εβδομάδας μετά τον προχτεσινό αγώνα κι η διαθεσιμότητα των τραυματιών Μαλεζά – Γκαρσία για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου παραμένει ερωτηματικό. Ο μεν πρώτος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα σε ήπιους ρυθμούς αλλά οι ενδείξεις καταδεικνύουν πως θα πρέπει να θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη η περίπτωσή του μέχρι και την τελευταία στιγμή. Ο δε Ουρουγουανός έβγαλε απροβλημάτιστα το δικό του ατομικό πρόγραμμα σε φουλ ρυθμούς κι αν όχι αύριο, τότε μεθαύριο θα δοκιμάσει να «μπει» με την υπόλοιπη ομάδα.

Τη σχετική λίστα συμπληρώνουν οι Σαβίνι, Φιλομένο ενώ δεν προπονήθηκε ο Ντάριο Κρέσιτς εξαιτίας ενοχλήσεων που ένιωσε. Το απουσιολόγιο συμπλήρωσαν οι διεθνείς με τα πλέον νεαρά εθνικά αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα, Πετρίσεβιτς – Σταφυλλίδης. Στο διπλό που ακολούθησε, η τεχνική ηγεσία πραγματοποίησε κάποιες πρόχειρες δοκιμές, βάσει των οποίων όμως – όπως συμβαίνει τον τελευταίο καιρό – δύσκολα μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλεψη για τις πραγματικές σκέψεις του Μάκη Χάβου γύρω από το επόμενο αρχικό σχήμα. Στις πιο ενδιαφέρουσες από αυτές τα πρόσωπα που συνέθεσαν τα άκρα της άμυνας (Ετο – Σακελλαρίου δεξιά κι αριστερά αντίστοιχα), το δίδυμο της μεσαίας γραμμής (Βιτόλο – Τσουκαλάς) κι η χρησιμοποίηση του Σαλπιγγίδη ως προωθημένου επιθετικού. Λίγο πριν από την έναρξη της προπόνησης ο τεχνικός του «Δικεφάλου» μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για την πλέον πρόσφατη εμφάνισή τους και μετέφερε μέρος των συμπερασμάτων του. Εκνευρισμένος για το αποτέλεσμα και τις ανεκμετάλλευτες ευκαιρίες που χάθηκαν, έκανε θέμα για καθοριστική έλλειψη συγκέντρωσης κι ολοκλήρωσε επαινώντας την απόδοση παικτών που δεν είχαν πολύ μεγάλο χρόνο συμμετοχής ως τώρα.

Σημαντική μέρα είναι η αυριανή για τον ΠΑΟΚ καθώς στις 16.00 εκδικάζονται από τη Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ οι εφέσεις της ΠΑΕ και του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα της Ομοσπονδίας, Ανδρέας Φάκος για την πρωτόδικη απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής, μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο διακοσίων πενήντα χιλιάδων ευρώ, για όσα συνέβησαν στον ημιτελικό αγώνα του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.   


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.