Μειώθηκε μόνο το πρόστιμο…

Η ποινή της μίας αγωνιστικής παρέμεινε, αλλά μειώθηκε κάτι παραπάνω από το μισό το πρόστιμο που είχε επιβληθεί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα επεισόδια που δημιούργησαν οπαδοί του "δικεφάλου" στο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Η ποινή της μίας αγωνιστικής παρέμεινε, αλλά μειώθηκε κάτι παραπάνω από το μισό το πρόστιμο που είχε επιβληθεί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα επεισόδια που δημιούργησαν οπαδοί του “δικεφάλου” στο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα ο ΠΑΟΚ δεν θα αγωνιστεί με φιλάθλους απέναντι στην Κέρκυρα για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, ενώ θα βγάλει από τα ταμεία το ποσό των 100.000 ευρώ και όχι των 250.000 που ήταν η αρχική ποινή.

Αναλυτικά η απόφαση της επιτροππής εφέσεων:
Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας συνεκδίκασε τις εφέσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, Α. Φάκου, κατά της υπ΄ αριθμ. 156/4-4-2011 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΟ. Έκανε δεκτές τυπικά  αμφότερες και εν μέρει κατ΄ ουσίαν. Εξαφάνισε την εκκαλουμένη απόφαση. Επέβαλλε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνολική χρηματική ποινή 100.000 ευρώ και ποινή διεξαγωγής ενός αγώνα χωρίς θεατές. Υπενθυμίζεται ότι σε πρώτο βαθμό στην ΠΑΕ είχε επιβληθεί χρηματική ποινή 250.000 ευρώ και ποινή διεξαγωγής ενός αγώνα χωρίς θεατές (αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας της 16-3-2011, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ).

*** Ο Θοδωρής Ζαγοράκης και ο Παντελής Κωνσταντινίδης παρακολούθησαν την Τετάρτη αγώνες του πρωταθλήματος της Football League…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.