Περιμένουν πρόταση…

Ο μάνατζερ του Αντελίνο Βιεϊρίνια ξεκαθάρισε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι το καλοκαίρι θα έρθει πρόταση για τον πελάτη του.

Ο μάνατζερ του Αντελίνο Βιεϊρίνια ξεκαθάρισε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι το καλοκαίρι θα έρθει πρόταση για τον πελάτη του. Ο Γκασπάρ βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη και είχε συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή του Δικέφαλου Παντελή Κωνσταντινίδη, προκειμένου να συζητήσουν για το μέλλον του Πορτογάλου άσου.

Ο Γκασπάρ διέψευσε τα σενάρια, τονίζοντας στον Κωνσταντινίδη ότι δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό μέχρι στιγμής από τη Ζενίτ, αλλά παρουσιάστηκε σίγουρος ότι το καλοκαίρι θα υπάρξει σίγουρα πρόταση για τον πελάτη του. Στον ΠΑΟΚ εμπιστεύονται τον Γκασπάρ και για αυτό θεωρούν ότι για να λέει ότι περιμένει προσφορά, κάτι… θα γνωρίζει.

Η τελική απόφαση, πάντως, θα εξαρτηθεί σε κάθε περίπτωση από το μέγεθος της πιθανής πρότασης για παραχώρηση του Πορτογάλου. Ο Βιεϊρίνια έχει τονίσει ότι δεν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο ρωσικό πρωτάθλημα και ότι αν φύγει από τον ΠΑΟΚ, θέλει να το κάνει μόνο για να πάρει μεταγραφή σε ομάδα κάποιας μεγάλης ευρωπαϊκής λίγκας, αλλά αν η προσφορά για την παραχώρησή του φτάνει (ή φυσικά ξεπερνά) τα 6 εκατ. ευρώ, τότε οι Θεσσαλονικείς πολύ δύσκολα θα μπορέσουν να την αρνηθούν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.