Έχει βρει τους 9…

Ο Μάκης Χάβος ψάχνεται για δύο θέσεις ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Κέρκυρα. Ειλημμένη η απόφαση...

Ο Μάκης Χάβος ψάχνεται για δύο θέσεις ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Κέρκυρα. Ο Έλληνας τεχνικός έχει αποφασίσει στο μεγαλύτερο ποσοστό για τους παίκτες που θα παρατάξει στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου της Σούπερ Λιγκ, όπου στόχος για τον Δικέφαλο είναι μόνο η νίκη, με την οποία θα “σφραγίσει” την παρουσία του στα πλέι οφ.

Οι θέσεις που… εκκρεμούν είναι αυτή του παρτενέρ του Πάμπλο Γκαρσία στη μεσαία γραμμή καθώς και μία στο κέντρο της άμυνας, την οποία διεκδικούν οι Τσιρίλο και Μαλεζάς. Οσον αφορά το κέντρο, ο Βιτόλο είναι το φαβορί, με αουτσάιντερ τον Αρίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι προς το τέλος της απογευματινής προπόνησης, ο Βλάνταν Ιβιτς (που ήταν εκ των κορυφαίων του προγράμματος) αποχώρησε με ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού.

Ειλημμένη η απόφαση…
Η απόφαση διεύρυνσης, με τη λογική της ενίσχυσης, του διοικητικού σχήματος είναι ειλημμένη από τους διοικούντες την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και δη από τον επικεφαλής Θόδωρο Ζαγοράκη. Στο πλαίσιο αυτής, ο πρόεδρος του «Δικεφάλου» καθημερινά βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης κι επικοινωνίας με πρόσωπα που πληρούν τα κριτήρια που έχει θέσει κι αυτά δεν είναι άλλα από τις ικανότητες, την προσωπικότητα και την αποφασιστικότητα που χρειάζεται προκειμένου να δημιουργηθεί ένα πλήρες διοικητικό σχήμα για να επιληφθεί με συγκεκριμένους και διακριτούς ρόλους όλων των θεμάτων που απασχολούν την ΠΑΕ.

Ανάμεσα στις υποψήφιες επιλογές του Θόδωρου Ζαγοράκη είναι κι ο Γιάννης Παπαδόπουλος. Πρώην στενός συνεργάτης του, καθώς μετείχε στην πρώτη διοίκηση προ τετραετίας έχοντας μάλιστα την επιστασία του οικονομικού τομέα και νυν μέλος τόσο της διοίκησης του Ερασιτέχνη όσο και της νεοσυσταθείσας Επιτροπής Διαφάνειας, συγκεντρώνει όλα τα επιθυμητά χαρακτηριστικά για να επιστρέψει και ν’ αναλάβει την ίδια θέση έχοντας – καλύτερα από κάθε άλλον – τη σχετική τεχνογνωσία αλλά και τη σχετική ικανότητα.

Από την ΠΑΕ επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες για επαφές του προέδρου μαζί του, προσθέτοντας πως οι όποιες συζητήσεις έγιναν σε καλό κλίμα και συνεχίζουν εκπέμποντας αισιοδοξία, σε αντίθεση με την περιρρέουσα φημολογία. Σημαντικό γεγονός πάντως, που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο αποτελεί η στροφή της διοίκησης σε πρόσωπα που μέχρι πρότινος φάνταζε πολύ δύσκολο ενδεχόμενο η οποιαδήποτε συνεργασία.

Κάτι που καταδεικνύει και την αλλαγή συμπεριφοράς και νοοτροπίας των διοικούντων συμμεριζόμενοι τη σοβαρότητα της κατάστασης και την ανάγκη να αποδειχτεί κι εμπράκτως το ρητό που σημάδεψε την παρουσία αυτής της διοίκησης «ο ΠΑΟΚ πάνω απ’ όλα» θέτοντας υπεράνω όλων το καλό της ομάδας.



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.