Χάβος: «Ενας βαθμός ίσον… κανένας»

«Ενας βαθμός ίσον . κανένας», είναι το μήνυμα που πέρασε στην αποψινή τελευταίαο Μάκης Χάβος στους ποδοσφαιριστές του η οποία διεξήχθη στη φυσική έδρα του ΠΑΟΚ.

«Ενας βαθμός ίσον . κανένας», είναι το μήνυμα που πέρασε στην αποψινή τελευταία – πριν από τον αυριανό αγώνα με την Κέρκυρα στην Τούμπα – ο Μάκης Χάβος στους ποδοσφαιριστές του η οποία διεξήχθη στη φυσική έδρα του ΠΑΟΚ. Γιατί ναι μεν ο «Δικέφαλος» χρειάζεται έναν και μόνο βαθμό για να διασφαλίσει την παρουσία του στα πλέι οφ μετά την αυριανή, ύστατη αγωνιστική της κανονικής περιόδου αλλά ο τεχνικός της ομάδας ζήτησε νίκη και μόνο νίκη συμμεριζόμενος την άποψη πως κακώς χαθήκαν αρκετές ευκαιρίες που θα μπορούσαν να είχαν εξασφαλίσει τη συγκεκριμένη δυνατότητα καιρό τώρα. Για μια ακόμη φορά υπό ανάλογες συνθήκες η προπόνηση έγινε στην Τούμπα και την παρακολούθησε διακριτικά ο Θόδωρος Ζαγοράκης.

Το κλίμα ήταν καλό, κάτι που μαρτυρούσε κι η έντονη διάθεση των παικτών στην . «πρόβα – τζενεράλε» της αυριανής αναμέτρησης. Σύμφωνα μ’ αυτήν ο κ. Χάβος τοποθέτησε στο αρχικό σχήμα (4-2-3-1) τους Χαλκιά, Ετο, Μαλεζά, Τσιρίλο, Λίνο, Αρίας, Γκαρσία και Ιβιτς λίγο πιο μπροστά, Ελ Ζαρ – Βιεϊρίνια δεξιά κι αριστερά και τον Σαλπιγγίδη στην κορυφή. Ωστόσο, όπως έχει αποδειχτεί και στο πρόσφατο παρελθόν οι τελευταίες δοκιμές δεν πρέπει να λογίζονται ως αντιπροσωπευτικές των σκέψεων της τεχνικής ηγεσίας και γι’ αυτό δε θα πρέπει να θεωρηθούν ως εκπλήξεις τυχόν διαφοροποιήσεις. Αναλυτικά η αποστολή στην οποία συμπεριλήφθηκαν είκοσι ποδοσφαιριστές: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Σαλπιγγίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Αρίας, Τσιρίλο, Ελ Ζαρ, Ετο, Γκαρσία, Ιβιτς, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια, Βιτόλο.

Ακολούθως η αποστολή αποσύρθηκε στο ξενοδοχείο, όπου θα γίνει και μια πρώτη συζήτηση για την πρόταση που κατέθεσε ο ΟΦΗ για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα στην Κρήτη τη Μεγάλη Τρίτη με στόχο τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από τις εισπράξεις της συνάντησης να ενισχύσουν τη σημαντική προσπάθεια που βρίσκεται σ’ εξέλιξη για την αδειοδότηση. Αναμφίβολα πρόκειται για μια άκρως τιμητική πρόταση που έγινε αλλά λόγω και του βεβαρυμένου προγράμματος της ομάδας η διοίκηση θέλει να το συζητήσει πρώτα με τους παίκτες, να τους εξηγήσει τη σοβαρότητα και την ανάγκη της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας των Κρητικών για να προκύψει οριστική απάντηση. Να σημειωθεί πως μια μέρα μετά ξεκινά η πενθήμερη άδεια του ποδοσφαιρικού τμήματος του «Δικεφάλου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.