Ως ιστορικό ραντεβού χαρακτήρισε τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στην ΑΕΚ, ο Γιώργος Σπανός.

Ως ιστορικό ραντεβού χαρακτήρισε τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στην ΑΕΚ, ο Γιώργος Σπανός. Ο πρόεδρος του Ατρόμητου υπογράμμισε πως ο σχεδιασμός της νέας σεζόν θα είναι διαφορετικός σε περίπτωση που η ομάδα καταφέρει να πάρει την πρόκριση για το Europa League.

Ο Σπανός δήλωσε αρχικά, στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε: «Πρόκειται για ένα ιστορικό ραντεβού για την πόλη του Περιστερίου. Θα κάνουμε μια επίδειξη του περιστεριώτικου ήθους και πολιτισμού. Θα δείξουμε την κουλτούρα μας ως πόλη κι εύχομαι να πάνε όλα καλά και να πετύχουμε το στόχο μας».

Και συμπλήρωσε: «Αυτό θα καθοριστεί από το αν θα βγούμε στην Ευρώπη. Διαφορετικός θα είναι ο σχεδιασμός αν προκριθούμε στο Europa League, διαφορετικός αν δεν τα καταφέρουμε. Κάποιες σκέψεις έχουν ήδη γίνει αλλά προς το παρόν και μέχρι τον τελικό της 30ής Απριλίου, το μυαλό μας είναι μόνο εκεί. Να ξέρετε όμως ότι εγώ δεν θα υποθηκεύσω ποτέ το μέλλον του συλλόγου, ο οποίος πορεύεται πάντα σύμφωνα με τις δυνατότητές του».

Επίσης, ο πρόεδρος του Ατρόμητου τόνισε πως οι ακαδημίες είναι η μόνη λύση για την οικονομική κρίση που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές ομάδες: «Το αντίδοτο για την κρίση είναι οι Ακαδημίες. Έχουμε αποδείξει ότι ο Ατρόμητος βασίζεται στον Έλληνα ποδοσφαιριστή, κάτι που θέλουμε να γίνεται και στο μέλλον. Πιστεύω πως θα κρατήσουμε τους παίκτες που θέλουμε αλλά τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μετά τις 30 Απριλίου. Μέχρι τότε όλοι κρίνονται».

Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Παχατουρίδης, Δήμαρχος Περιστερίου, τόνισε: «Στόχος μας είναι να μετακομίσει όλο το Περιστέρι στο ΟΑΚΑ στις 30 Απριλίου. Οι πιθανότητες είναι 50-50 αλλά νομίζω ότι έχουμε κι ένα σχετικό προβάδισμα λόγω πάθους και ψυχολογίας».

Το «παρών» έδωσε και ο Σταύρος Κωνσταντινίδης, ο οποίος εκπροσώπησε την πλευρά των παλαιμάχων του Ατρόμητου. Πλέον, άπαντες στην ομάδα του Περιστερίου ζουν και αναπνέουν για τον τελικό του ΟΑΚΑ, όπου θα παλέψουν για τον πρώτο τίτλο της ιστορίας τους.