Περιμένουν την… Μεγάλη Τρίτη

Η Μεγάλη Τρίτη είναι η καθοριστική ημέρα για το αν ο ΠΑΟΚ θα πάρει άδεια συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα.

Η Μεγάλη Τρίτη είναι η καθοριστική ημέρα για το αν ο ΠΑΟΚ θα πάρει άδεια συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα. Την βεβαιότητα ότι ο φάκελος αδειοδότησης του «δικεφάλου» του βορρά θα περάσει χωρίς προβλήματα από τον έλεγχο της ΕΠΟ συνεχίζουν να εκφράζουν οι άνθρωποι της ομάδας, μία μέρα πριν ολοκληρωθεί διαδικασία.
 
Στο μεταξύ, εμφάνιση ανάλογη της ποιότητας του ρόστερ του ΠΑΟΚ χαρακτήρισε ο Μάκης Χάβος, αυτή απέναντι στην Κέρκυρα την Κυριακή, μιλώντας στους ποδοσφαιριστές της ομάδας: “Είμαι ικανοποιημένος από τη νίκη, την προσπάθεια και την απόδοση που πιάσαμε, η οποία αρμόζει στην ποιότητα και την δική σας ατομικά αλλά και της ομάδας. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος, μόνο στα τελειώματα δείξαμε μια αδυναμία αλλά θα δουλέψουμε σε αυτόν τον τομέα μόλις επιστρέψουμε από τις διακοπές. Θα παλέψουμε για την πρώτη θέση στα πλέι οφ”.

Στην Κρήτη χωρίς τρεις
Η αποστολή του ΠΑΟΚ 10.05 το πρωί της Μεγάλης Τρίτης για το Ηράκλειο. Στην αποστολή για το φιλικό με τον ΟΦΗ θα συμπεριληφθούν όλοι οι παίκτες πλην του Ίβιτς που θα βρεθεί στο Βελιγράδι για να ολοκληρώσει κάποια στρατολογικά ζητήματα και των Φιλομένο, Σαβίνι. Οι εισπράξεις του ματς θα δοθούν για οικονομική διευκόλυνση της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Ανακοινώνει μίνι διαρκείας
Στη διάρκεια της Μεγάλης Τρίτης (ή το αργότερο την Μεγάλη Τετάρτη), εξάλλου, είναι πιθανό να ανακοινωθούν οι τιμές των μίνι διαρκείας για τα πλέι οφ του Μαΐου. Θα υπάρχει ένα διάστημα στο οποίο οι κάτοχοι διαρκείας στην κανονική περίοδο θα έχουν προτεραιότητα για να ανανεώσουν τις θέσεις τους, ενώ θα εκδοθούν και μεμονωμένα εισιτήρια.

Ανακοίνωση της Θύρας 4

Θέση για τα τμήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ της ομάδας πήρε η Θύρα, δίνοντας το στίγμα της προς όλες τις κατευθύνσεις. Αναλυτικά, στην ανακοίνωσή της αναφέρεται:

“Ο ΠΑΟΚ έκανε το καθήκον του, έπαιξε κατά διαστήματα επιθετικό ποδόσφαιρο απέναντι στην αδιάφορη Κέρκυρα και επικράτησε άνετα με 2-0, με γκολ των Ίβιτς και Αθανασιάδη, ενώ έχασε και μια σειρά σημαντικών ευκαιριών, με κυριότερη το χαμένο πέναλτι του Λίνο. Έτσι, η ομάδα μπαίνει στα play-off χωρίς βαθμό, τρεις πίσω από τον ΠΑΟ και έναν πίσω από την ΑΕΚ. Είναι καιρός να αντιληφθούμε όλοι στον ΠΑΟΚ (παίκτες, διοίκηση, κόσμος) ότι η χρονιά δεν τελείωσε και ότι ο στόχος της κατάκτησης της πρώτης θέσης στα play-off είναι αυτός που πρέπει να μας απασχολεί. Περιμένουμε η ομάδα να παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο στους αγώνες που ακολουθούν, με περισσότερη διάθεση και πάθος, ώστε η χρονιά να έχει θετικό απολογισμό για την ομάδα μας. Αντίπαλοί μας στα play-off ο ΠΑΟ, η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός Βόλου ο οποίος πανάξια τερμάτισε στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.

Στο μπάσκετ, ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε, μία αγωνιστική πριν από το τέλος, την τρίτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, μετά από 12 ολόκληρα χρόνια. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μας και στους Μαρκόπουλο, Σταυρόπουλο για την έως τώρα πορεία της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Κολοσσού Ρόδου με 66-56, σε ένα μέτριο παιχνίδι από πλευράς θεάματος. Δυστυχώς, λίγος κόσμος βρέθηκε στο Παλατάκι, γεγονός που πρέπει να μας προβληματίσει. Είναι καθήκον του κάθε ΠΑΟΚτσή να δείξει έμπρακτα τη στήριξή του στην ομάδα και στην προσπάθειά της, γεμίζοντας το Παλατάκι σε όλους τους αγώνες των play-off, οδηγώντας την ομάδα στην κατάληψη τουλάχιστον της τρίτης θέσης, που θα μας φέρει και πάλι στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Επόμενος αντίπαλος η Καβάλα εκτός έδρας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.