Με βίντεο από τα λάθη που έχουν κάνει όλη τη χρονιά, με βίντεο ανάλυσης του παιχνιδιού της ΑΕΚ, αλλά και με όλους τους παίκτες στη διάθεση του ο Γιώργος Δώνης προετοιμάζει τον Ατρόμητο

Με βίντεο από τα λάθη που έχουν κάνει όλη τη χρονιά, με βίντεο ανάλυσης του παιχνιδιού της ΑΕΚ, αλλά και με όλους τους παίκτες στη διάθεση του ο Γιώργος Δώνης προετοιμάζει την ομάδα του ώστε να φανεί πανέτοιμη ενόψει της μεγαλύτερης πρόκλησης της ιστορίας της.

Ο Πασχάλης Μελισσάς ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε πίσω από το γόνατο, ενώ ο Ηλίας Αναστασάκος έχει τεθεί κανονικά στη διάθεση του προπονητή του, καθώς τη Δευτέρα του Πάσχα ο επιθετικός του Ατρόμητου παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του και παράλληλα βάφτισε το γιο του.

Άπαντες στο Περιστέρι ζουν σε ρυθμούς τελικούς, καθώς η ομάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της θα διεκδικήσει έναν τίτλο και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας δε θέλουν να αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Μεγάλο μέρος της εξέδρας του ΟΑΚΑ θα είναι μπλε καθώς από τα περίπου 13000 εισιτήρια που είχε στη διάθεση της η ΠΑΕ Ατρόμητος έχουν μείνει ελάχιστα των 40 ευρώ. Εξάλλου η αυριανή προπόνηση στο Περιστέρι θα είναι ανοιχτή για τους φίλους της ομάδας ώστε λίγα εικοσιτετράωρα πριν τον μεγάλο τελικό να τονώσουν την ψυχολογία των παικτών του Γιώργου Δώνη.

Τέλος, το πρωί της Πέμπτης, η αποστολή του τελικού θα καταλύσει σε γνωστό ξενοδοχείο με σκοπό την απόλυτη προσήλωση στο στόχο.