Κοντρέρας: “Για την πρωτιά…”

Το μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ ξεκινά για τον ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα και ο Πάμπλο Κοντρέρας μιλώντας τη Δευτέρα στο "Αθλητικό Metropolis" χαρακτήρισε καλή την κλήρωση.

Το μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ ξεκινά για τον ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα και ο Πάμπλο Κοντρέρας μιλώντας τη Δευτέρα στο “Αθλητικό Metropolis” χαρακτήρισε καλή την κλήρωση.

“Το κενό αυτό με τη διακοπή ήταν ευεργετικό. Όλοι οι παίκτες είναι σε άριστη φυσική κατάσταση για να αντεπεξέλθουν στα παιχνίδια που έρχονται. Πιστεύω ότι ήταν καλή η κλήρωση, γιατί με νίκη θα φτάσουμε τον Παναθηναϊκό, πάντα με τη βοήθεια του κόσμου, που θα γεμίσει τις κερκίδες”, πρόσθεσε ο Χιλιανός.

Για το αν θέλει να παραμείνει στην Ελλάδα μετά τη λήξη της καριέρας του: “Είμαι ευγνώμων για τα όσα μου έχει προσφέρει η Ελλάδα και ο ΠΑΟΚ, αλλά θα ήθελα μόλις τελειώσει η καριέρα μου να επιστρέψω με την οικογένεια μου στη χώρα μου”.

Η ποιότητα που έχει σαν παίκτης είναι αναμφισβήτητη και αναφερόμενος στο… αρχοντικό στυλ παιχνιδιού του: “Ευχαριστώ τον κόσμο και τους δημοσιογράφους για το σεβασμό που μου δείχνουν κι ελπίζω αυτό να με βοηθάει να παίζω στο ίδιο υψηλό επίπεδο, να βοηθάω την ομάδα και τους συμπαίκτες μου”.

Όσο για το αν φοβάται κάτι στα πλέι οφ; “Θα πρέπει να πετύχουμε την πρωτιά στα πλέι οφ. Δεν φοβόμαστε τίποτα και θα δουλέψουμε, θα παλέψουμε για να πάρουμε την πρώτη θέση”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος μάλιστα επισήμανε πως σε καμιά ομάδα δεν έχει βρει ανάλογο ρόστερ σαν του ΠΑΟΚ. “Όλοι στην ομάδα έχουμε δεθεί με τον σύλλογο και να είστε σίγουροι ότι μεταξύ μας λύνουμε το οποιοδήποτε πρόβλημα. Έχω παίξει σε πολλές ομάδες στη καριέρα μου, αλλά σαν το ρόστερ του ΠΑΟΚ δεν έχω βρει πουθενά. Είναι το καλύτερο ρόστερ που έχω δουλέψει”.

Για το αν σκέφτεται να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ από κάποιο άλλο πόστο: “Δεν έχω κάνει κάποια σκέψη για το τι θα κάνω μετά το τέλος της καριέρας μου. Αν μου γίνει κάποια πρόταση να βοηθήσω από κάποιο άλλο πόστο τον ΠΑΟΚ, θα το σκεφτώ όταν έρθει η ώρα”.

Ο Κοντρέρας σχολιάζοντας σχετικά με τα βραβεία της χρονιάς, εκδήλωση που διοργανώνει η NOVA τόνισε… “οποιαδήποτε αναγνώριση γίνεται ακόμη και από τη πλευρά του Τύπου με χαροποιεί, γιατί αυτό δείχνει ότι κάνω καλά τη δουλειά μου”. Τέλος, για το ατύχημα του Βασίλη Κουτσιανικούλη επισήμανε πως… “χαίρομαι που δεν έπαθε κάτι σοβαρό, αν και δεν είχα πληροφορηθεί το γεγονός”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.