Η ΑΕΚ Β΄ επικράτησε του Λεβαδειακού με 2-1 στο παιχνίδι κορυφής του βαθμολογικού πίνακα και βρέθηκε στην πρώτη θέση.

Η ΑΕΚ Β΄ επικράτησε του Λεβαδειακού με 2-1 στο παιχνίδι κορυφής του βαθμολογικού πίνακα και βρέθηκε στην πρώτη θέση.

Πριν την έναρξη του ματς στο γήπεδο του Αιγάλεω, οι παίκτες κράτησαν ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη των Κωνσταντίνου Γενεράκη και Στέλιου Σεραφείδη .

Ο Λεβαδειακός απείλησε πρώτος στο 10 με τον Δούμτσιο να πλασάρει και τον Χατζηεμμανουήλ να κάνει σπουδαία επέμβαση κρατώντας το μηδέν για την εστία του.

Η ΑΕΚ πήρε κεφάλι στο σκορ στο 19 με τον Χρήστο Γιούση με σούτ μέσα από την περιοχή.

Ο λεβαδειακός ανέβασε την απόδοσή του, πίεσε και έφτασε στην ισοφάριση στο 35, με κεφαλιά του Τζημόπουλου, μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Βήχος.

Η ΑΕΚ είχε αναγκαστική αλλαγή στο 37 με τον Λάτσι να παίρνει τη θέση του Γιαννούτσου.

Στο 43 η ΑΕΚ προηγήθηκε εκ νέου. Ο Γιούσης μετά από εκτέλεση φάουλ του Γερολέμου και ασθενή επέμβαση του Στογιάνοβιτς, έκανε το 2-1!

Στο δεύτερο ημίχρονο στο 46΄ο Λεβαδειακός έχασε καλή ευκαιρία με τον Δούμτσιο με τον Χατζηεμμανουήλ να σώζει την ομάδα του διατηρώντας το 2-1.

Στο 52΄ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ με το Νίκα να παίρνει την κεφαλιά και επάνω στην γραμμή να διώχνει ο Γερολέμου.

Η ΑΕΚ είδε τον Τζούντα Γκαρσία να τραυματίζεται στο 70 και τον Ραντόνια να παίρνει τη θέση του. Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του ματς και έτσι η ΑΕΚ Β, πανηγύρισε μια ακόμη νίκη που την φέρνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΑΕΚ Β’ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Κορνέζος, Γιαννούτσος(38′ Λάτσι), Μπούσης, Σταμούλης(81′ Αρβανίτης), Μπάμπης, Μουστακόπουλος(81′ Χριστόπουλος Ευθ.), Γερολέμου, Γιούσης, Ιατρούδης, Τζούντα Γκαρσία(71′ Ραντόνια)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Στογιάνοβιτς, Νίλι, Λιάγκας, Τζημόπουλος, Βήχος(66′ Παναγιώτου), Μεχία, Κονέ(46′ Νίκας), Χάμοντ, Πολέτο(81′ Συμελίδης), Μουτίνιο(90′ Μπαχανάκ), Δούμτσιος

Διαιτητής: Μαλούτας (Ημαθίας)
Βοηθοί: Νατσιόπουλος (Μακεδονίας), Μαυραντωνάκης (Ηρακλείου)