Ο Χαβιέρ Βάθκεθ ανακοίνωσε την αποστολή του Παναθηναϊκού Β' για την αναμέτρηση με την Επισκοπή (05/02, 14:45). Επιστρέφει ο Σερπέζης στα πλάνα του τεχνικού, ενώ ντεμπούτο για τους Αλμπάνη και Καραμπά.

Τις 21 επιλογές του για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού Β’ κόντρα στην Επισκοπή ανακοίνωσε ο Χαβιέρ Βάθκεθ. Ο Ισπανός τεχνικός επέλεξε τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των “πράσινων” Αλμπάνη και Καραμπά, οι οποίοι αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους με την Επισκοπή (05/02, 14:45), στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής για τη Super League 2. Επιστροφή και για τον Σερπέζη που ήταν τραυματίας το προηγούμενο διάστημα.

Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού Β΄περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κατοχής, τακτική και εξάσκηση στις στημένες φάσεις. Ο Σουρδής ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, ενώ αποκατάσταση συνέχισαν οι Βαγιαννίδης και Πάνκα.

Αναλυτικά η αποστολή του Βάθκεθ:

Aθανασακόπουλος, Αλμπάνης, Αντωνίου, Δημητρίου, Ηλιάδης, Θεοχάρης, Καραμπάς, Καρβούνης, Κούτσιας, Κρυπαράκος, Μαραθωνίτης, Μαργκόνο, Μαρτίνης, Ματσαδές, Ρόμπι, Σαρδέλης, Σερπέζης, Σιδεράς, Τουρκοχωρίτης, Τσιριγώτης, Ξενόπουλος.