Ισόπαλο έληξε το ματς της 28ης στροφής της Super League 2, με το Αιγάλεω να είναι καλύτερο, χωρίς όμως να το εκμεταλλεύεται!

Αν και ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν παρά μόνο να σώσουν τον βαθμό στο τέλος, με το γκολ του Τσιλιγκίρη (87′).

Η ΑΕΚ Β’ ήταν… νωχελική στο παιχνίδι και δεν μπόρεσε να πιάσει την απόδοση που θα ήθελε, σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Πάντως είχε προηγηθεί κόντρα στη ροή του ματς, με τον Κοσίδη (50′) να ολοκληρώνει τη δεύτερη τελική της Ένωσης και να την στέλνει στα δίκτυα των αντιπάλων της.

Βέβαια αυτό το τέρμα δεν ήταν αρκετό, με το Αιγάλεω να ισοφαρίζει λίγο πριν τη λήξη, αν και είχε τις ευκαιρίες για περισσότερα γκολ. Η μεγαλύτερή του ήρθε στο 0-0, όταν το δοκάρι σταμάτησε την προσπάθεια του Καλύβα στο 36′.

Τελικό αποτέλεσμα, 1-1…

Διαιτητής: Μπακογιάννης (Αθηνών)

Σκόρερ: 87′ Τσιλιγκίρης – 50′ Κοσίδης

Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Αναστασίου, Παπανικόλας, Καλύβας, Παπουτσογιαννόπουλος, Λάσκαρης, Πιαστόπουλος (60′ Χοτζάλλι), Τσίτσαρης (81′ Τσιλιγκίρης), Σταματάκης, Αρναρέλλης (90′ Ανδρέου), Μπαρμπαρούσης

ΑΕΚ Β’ (Παυλής): Χατζηεμμανουήλ, Σταμούλης, Μπούσης (73′ Παρράς), Λάτσι (65′ Κορνέζος), Γιαννούτσος, Μπάμπης, Μουστακόπουλος, Γερολέμου (83′ Αρβανίτης), Ευθ. Χριστόπουλος (65′ Τζούντα Γκαρσία), Γιούσης, Κοσίδης (83′ Γκολφίνος)