Ηρακλής: Οι επόμενες κινήσεις με Μονεμβασιώτη

Τι υπάρχει στην επόμενη μέρα του Ηρακλή και οι εξελίξεις που αναμένονται με τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη

Ο Ηρακλής μέσω της συμμετοχής του στα play out της SLGR2 παρέμεινε στην κατηγορία καθώς δεν είχε καταφέρει με την πορεία που είχε στη διάρκεια της σεζόν να βρεθεί στα play off. Στα παιχνίδια που έγιναν στα play out πήρε τους βαθμούς που ήθελε και αυτό ήταν ένα κομμάτι με άμεσο αντίκτυπο στην επόμενη μέρα της ομάδας σε ό,τι αφορά στην αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος και τις εξελίξεις που αναμένονται. 

Εδώ και μήνες ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για τον Ηρακλή και μάλιστα υπάρχουν στοιχεία τριγύρω που δείχνουν το “ζεστό” ενδιαφέρον πέραν των συζητήσεων που έγιναν όχι μόνο με τον Στράτο Ευγενίου που τώρα έχει τις μετοχές αλλά και με ανθρώπους της οικογένειας του Ηρακλή. 

Ο Μονεμβασιώτης στη διάρκεια της σεζόν έδωσε χορηγία στη φανέλα με ένα πολύ σεβαστό ποσό που -όπως καταλαβαίνει κάποιος- δεν ήταν υποχρεωμένος να το κάνει αν δεν ήθελε να κρατά πάντα ανοιχτή την υπόθεση. Επίσης η παρουσία του Λευτέρη Βελέντζα στο τεχνικό τημ του Ηρακλή με προπονητή τον Σούλη Παπαδόπουλο είχε και αυτό τη δική του σημασία. Ο Βελέντζας είναι ένας άνθρωπος του περιβάλλοντος του Μονεμβασιώτη και όταν λύθηκε η συνεργασία με τον Περικλή Αμανατίδη που ήταν ο προηγούμενος προπονητής και ανέλαβε ο Σούλης Παπαδόπουλος, ο Βελέντζας μπήκε στην ομάδα. Παρεμπιπτόντως, ο Βελέντζας έχει φορέσει και τη φανέλα του Ηρακλή στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Επίσης, ο γιος του Μονεμβασιώτη έδωσε το παρών σε παιχνίδια και στο ποδόσφαιρο αλλά και στο μπάσκετ στη διάρκεια της σεζόν. 

Εντός των ημερών αναμένονται οι τελικές συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών, του Ευγενίου και του Μονεμβασιώτη και αναμένονται οι εξελίξεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.