Άρης: Σκόραρε μετά 13 μήνες και πήρε βραβείο ο Σιφουέντες! (pic)

Ο Χοσέ Σιφουέντες, που είχε από τον Ιούλιο του 2023 να βρει δίχτυα, στον αγώνα του Άρη με τον Πανσερραϊκό πέτυχε το καλύτερο γκολ της 2ης αγωνιστικής της Super League, σύμφωνα με την ψηφοφορία των φιλάθλων

Αυτό θα πει επιστροφή στα γκολ! Ο Χοσέ Σιφουέντες το έκανε με τον καλύτερο τρόπο. Μπορεί να είχε πάνω από 13 μήνες να σκοράρει, όμως, τώρα που τα κατάφερε ο μέσος από το Εκουαδόρ στον αγώνα του Άρη με τον Πανσερραϊκό, το περασμένο Σάββατο 24 Αυγούστου στις Σέρρες, πέτυχε διάνα. Όχι μόνο έδωσε τη νίκη στους “κίτρινους”, αλλά ο ίδιος πήρε το βραβείο του καλύτερου τέρματος της 2ης αγωνιστικής της Super League, σύμφωνα με την ψηφοφορία των φιλάθλων.

Το προηγούμενο γκολ του νεοφερμένου στο ελληνικό πρωτάθλημα Σιφουέντες ήταν στις 13 Ιουλίου του 2023. Τότε είχε σκοράρει στην αναμέτρηση της Λος Άντζελες, όπου ανήκε, με την ομάδα του Σεντ Λιούις, για το MLS. Μάλιστα, στον ίδιο αγώνα είχε δώσει και ασίστ για το πρώτο γκολ της ομάδας του, που τελικώς επιβλήθηκε με σκορ 3-0. Τη σεζόν 2023-’24 δεν είχε βρει γκολ. Επανήλθε τώρα στο σκοράρισμα, με τη φανέλα του Άρη, στη δεύτερη παρουσία του με τους “κίτρινους” και μόλις στην πρώτη που ξεκίνησε βασικός.

Η σχετική σημερινή (30/8) δημοσίευση της Super League αναφέρει:

“Η Super League ανακοινώνει τα αποτελέσματα του διαγωνισμού, μετά από ψηφοφορία των φιλάθλων, του διαγωνισμού Stoiximan Best Goal 2ης Αγωνιστικής:

1/ Χ. Σιφουέντες 50,05%

2/ Κ. Βέλντε 27,95%

3/ Τ. Τισουντάλι 8,63%

4/ Μ. Γκονζάλες 8,42%

5/ Γ. Φουρτάδο 4,95%”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.