SL2: Ντέρμπι Θεσσαλονίκης χωρίς νικητή – Πρώτα «τρίποντα» για Κηφισιά και Αιγάλεω (highlights)

Ισόπαλο το ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ Β' και Ηρακλή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αντίθετα Κηφισιά και Αιγάλεω μπήκαν με το δεξί στη Super League 2.

Ηλιούπολη – Αιγάλεω: 1-3

Πρεμιέρα με το δεξί για το Αιγάλεω, η ομάδα του Χαραλμπίδη νίκησε εκτός έδρας με 1-3 την Ηλιούπολη. Προβάδισμα στην αναμέτρηση πήρε η φιλοξενούμενη ομάδα με σουτ του Νταβιώτη στο 51ο λεπτό, ενώ η οικοδέσποινα απάντησε στο 57ο λεπτό με τον Αλμέιδα.

Στο 68ο λεπτό ο Βάρκας ευστόχησε από την άσπρη βούλα και έδωσε εκ νέου προβάδισμα στο Αιγάλεω για το 1-2. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ζιούλης στο 82ο λεπτό δίνοντας και το πρώτο τρίποντο στους φιλοξενούμενους.

Ηλιούπολη (Παπαβασιλείου): Ντόκιτς, Καρανίκας, Μαϊδανός, Πολυχρόνης, Πατάπης, Λάμτσε, Βασιλούδης, Θωμαΐδης (46′ Μλαντένοβιτς), Αλμέιδα, Μάνος, Μπαλογιάννης.

Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Κυρίτσης, Τάμπας (50′ Κωστόπουλος), Ουνγιαλίδης, Καρρίκι, Ζιούλης, Καραμπάς, Καρβούνης, Βάρκας, Νταβιώτης, Ζούνης (50′ Ευαγγέλου), Νίκολλι.

Παναργειακός – Κηφισιά: 0-2

Πρωταγωνιστής ο Μάναλης στην αναμέτρηση ΠαναργειακούΚηφισιά, ο άσος των φιλοξενούμενων πέτυχε δύο γκολ (44′ πεν, 48′) σε διάστημα τεσσάρων λεπτών την πρώτη αγωνιστική της Super League 2.

Παναργειακός (Βαζάκας): Καραργύρης, Παναγιώτου, Πρίκας, Σάαντο, Ροκάι (73′ Κουγιάνπαα), Τσάνι, Σουντουρά (46′ Αλιατίδης), Τσιώλης (73′ Μαμαντέ), Κονέ (51′ Χατζηδημητρίου), Καρντόζα (51′ Τσιράκης), Κωστίκα.

Κηφισιά (Λέτο): Νικοπολίδης, Μποτία, Σόουζα, Σωτηράκος, Σιμόν (88′ Μίλερ), Ρότσα (60′ Σιλά), Έμπο, Ντίας (65′ Σόλοα), Παντελίδης (88′ Σμπώκος), Κυριόπουλος, Μάναλης.

ΠΑΟΚ Β’ – Ηρακλής: 0-0

Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του ΠΑΟΚ Β’ και του Ηρακλή για την πρεμιέρα της Super League 2. Η καλύτερη στιγμή του αγώνα ήρθε από τον Κανίς, ο οποίος στο 54ο λεπτό ύστερα από απ’ ευθείας εκτέλεσε φάουλ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Στουρνάρα.

ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Μοναστηρλής, Τασιούρας, Σινανάι, Λαγωνίδης, Κώττας, Γρόσδης, Τσοπούρογλου, Καλόγηρος (55′ Φίλων), Κανίς (75′ Τσαούσης), Σμυρλής, Ουρτάδο.

Ηρακλής (Οφρυδόπουλος): Στουρνάρας, Κιβρακίδης, Αναστασίου, Σιδεράς, Παπασάββας, Χάμοντ, Μπελμόντ (60′ Καλουτσικίδης), Χριστοδουλόπουλος (60′ Ντουκουρέ), Μπερτόλιο (88′ Χιμένεθ), Κυνηγόπουλος, Τσιριγώτης (78′ Κούστα).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.