ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΟΤ Ηρακλής 2-1: Με Μάντζη πήρε το ντέρμπι στους “Ζωσιμάδες”

Ο ΠΑΣ Γιάννινα εκμεταλλεύτηκε την έδρα του στο σημερινό (28/9) ντέρμπι με τον ΠΟΤ Ηρακλής κι έκανε το 2Χ2 στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Super League 2

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο μεγάλος νικητής στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι του Α’ ομίλου της Super League 2. Στη σημερινή (28/9) αναμέτρηση, η οποία άνοιξε την αυλαία της 2ης αγωνιστικής της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, οι Ηπειρώτες εκμεταλλεύτηκαν την έδρα τους και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βασίλη Μάντζη επικράτησαν 2-1 του ΠΟΤ Ηρακλής, που… σταμάτησε στα δοκάρια δύο φορές.

Η ομάδα του Ρενέ Πομς, μετά το «διπλό» στην Κατερίνη επί του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου, έκανε το 2Χ2 στο ξεκίνημα της σεζόν στην κατηγορία, σε αντίθεση με τους Θεσσαλονικείς, που μετά από τα δύο πρώτα ματς αγνοούν τη νίκη (ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ Β’ την πρώτη αγωνιστική και σήμερα ήττα). Πάντως, οι “μπλε” της Θεσσαλονίκης εξέδωσαν ανακοίνωσαν διαμαρτυρίας για τη διαιτησία της σημερινής συνάντησης -και μάλιστα στο ημίχρονο- τονίζοντας ότι δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ τους. Με αυτήν, επιπλέον, ζητούν και την παραίτηση του προέδρου της ΕΠΟ, Μάκη Γκαγκάτση, καθώς τον θεωρούν υπεύθυνο για λάθη σε βάρος τους από το ξεκίνημα της σεζόν.

Στον αγωνιστικό τομέα, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Μάντζη στο 16′, αλλά στο 44′ οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τον Τσιριγώτη. Το β΄ μέρος ξεκίνησε με το δοκάρι του Κυνηγόπουλου για τον Ηρακλή στο 50′, ωστόσο, στο 65′ και πάλι ο Μάντζης, αυτή τη φορά με κεφαλιά, έγραψε το τελικό 2-1. Στο 78′ η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου στάθηκε ξανά άτυχη, μιας και το απευθείας χτύπημα φάουλ του Μπερτόλιο σταμάτησε στη συμβολή των δοκαριών του Αθανασίου.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.