Την πρώτη της νίκη, έπειτα από δύο ισοπαλίες στην S.L.2 κατάφερε ο ΠΑΟΚ Β’ απόψε στη Θεσσαλονίκη με σκορ 2-1 επί του Μακεδονικού!

Καλύτερα ξεκίνησε η ομάδα της Νέας Ευκαρπίας δημιουργώντας ορισμένες καλές στιγμές μπροστά στην εστία του Ταλιχμανίδη. Αυτή η καλή διάθεση «καρποφόρησε» στο 20’ όταν από σέντρα του Χάσεκ, ο Χερίδης – ο οποίος αντικατέστησε δύο λεπτά νωρίτερα τον τραυματία Κουϊρουκίδη – με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά άνοιξε το σκορ.
Μετά το ημίωρο η ομάδα του ΠΑΟΚ αύξησε την πίεσή της κι έφτασε στην ισοφάριση στο 44’ έπειτα από γέμισμα του Τασιούρα και ιδανικό τέλειωμα του Ουρτάδο.
Στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου ο Μακεδονικός μπήκε πιο δυνατά δίχως όμως να καταφέρει να το διατηρήσει αυτό…
Σταδιακά η ομάδα του Απόστολου Παπαβασιλείου πήρε μέτρα στο γήπεδο και στο 73’ έφτασε στην ανατροπή!
Ο Τασιούρας σούταρε έξω από την περιοχή και από την κόντρα της μπάλας σε αμυντικούς, ευνοήθηκε ο Κωττάς ο οποίος πέτυχε το 2-1.

ΠΑΟΚ Β (Παπαβασιλείου – Ταξίδης): Μοναστηρλής, Τασιούρας, Σινανάι, Κωττάς, Λαγωνίδης, Τσοπούρογλου, Γρόσδης (89’ Πιτσιώτης), Γκούμας (62’ Τσαούσης), Σμυρλής, Κανίς (89’ Φίλων), Ουρτάδο.

Μακεδονικός (Μαλεζάς): Ταλιχμανίδης, Χασάνογλου Πέδρο Λούκας, Σαραγιώτης, Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος, Ραμίρεζ, Χάσεκ, Σιχαρουλασβίλι, Κουϊρουκίδης (18’ Χερίδης).