Η επιστροφή του Άκη Στολτίδη στον Ηρακλή μετά από 21 χρόνια-Επιασε δουλειά ο Θανάσης Στάικος

Ο Ηρακλής-Φούρνοι Βενέτης ανακοίνωσε την επιστροφή του Άκη Στολτίδη, μετά από 21 χρόνια, ως σύμβουλο τεχνικών θεμάτων.

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

“Ο «αρχηγός» επιστρέφει στον Ηρακλή. Ο Άκης Στολτίδης από σήμερα εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας μετά από 21 χρόνια, ως σύμβουλος τεχνικών θεμάτων.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στο Οδυσσέα Μαυροδενδρίου και σε νεαρή ηλικία βρέθηκε στον Ηρακλή. Για έντεκα χρόνια φόρεσε την φανέλα με τον Ημίθεο έχοντας 234 συμμετοχές και 33 γκολ. Για πολλά χρόνια ήταν ο εμβληματικός αρχηγός του Ηρακλή. Ακολούθησε ο Ολυμπιακός με 147 συμμετοχές και 20 τέρματα και έκλεισε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Κέρκυρα με 27 συμμετοχές και δυο γκολ. Στο ενεργητικό του έχει 50 συμμετοχές στο Champions League ενω ήταν και μέλος της εθνικής ομάδας.

Στο παρελθόν έχει διατελέσει τεχνικό διευθυντής στον Αγροτικό Αστέρα και στην Ξάνθη, ενώ διατέλεσε και προπονητής στην Δόξα Δράμας.

Αρχηγέ καλώς ήρθες στο σπίτι σου!”.

Ο Άκης Στολτίδης έκανε δηλώσεις.

Στο μεταξύ, την πρώτη του προπόνηση έκανε στη Μίκρα, ο νέος προπονητής της ομάδας, Θανάσης Στάικος.

Η επίσημη ενημέρωση αναφέρει τα εξής:

“Την πρώτη του προπόνηση ως τεχνικός του Ηρακλή, πραγματοποίησε ο Θανάσης Στάικος. Ο 44χρονος προπονητής γνώρισε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και πριν ξεκινήσει η προπόνηση, απευθύνθηκε στους παίκτες τονίζοντας:«Δεν μπορούμε να πούμε πολλά και θα πρέπει να δουλέψουμε» και στην συνέχεια παρουσιάστηκε και ο Άκης Στολτίδης.

Κατά την διάρκεια της προπόνησης ο νέος προπονητής του Ηρακλή, προσπάθησε να εφαρμόσει τα πλάνα του εν όψει της αναμέτρησης με την Λάρισα.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απουσία του Μιράντα και του Μπερτόλιο που δεν προλαβαίνουν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν.

Από την άλλη μεριά ο Κυνηγόπουλος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και περιμένουν αν θα ειναι έτοιμος για τον αγώνα με την Λάρισα. Με τρέξιμο συνεχίζει την αποθεραπεία του ο Σιούτας, ενώ ο Μαρκετζιάνι ακολουθεί και αυτός πρόγραμμα αποθεραπείας”.