Το γκολ του Έλληνα επιθετικού στο 81' έκρινε το ματς για την 6η αγωνιστική της Super League 2.

Ένα γκολ του Κούστα στο 81΄ με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, «λύτρωσε» τον Ηρακλή στην αναμέτρηση με τον Διαγόρα στο Καυτανζόγλειο, για την 6η αγωνιστική του Α΄ ομίλου της Super League 2.

Αυτή ήταν η δεύτερη σερί νίκη για τους Θεσσαλονικείς, που ανέβηκαν στους οκτώ βαθμούς.

Νίκη στο τέλος

Ο Ηρακλής απείλησε για πρώτη φορά στο 15’, όταν από φάουλ του Μπελμόντ, ο Διαμαντής πήρε την κεφαλιά στο ύψος του πέναλτι, όμως ο Τσιλιγγίρης σταθερά μπλόκαρε την μπάλα. Τρία λεπτά μετά, ο Τσιντώνης επιχείρησε το δυνατό σουτ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή, με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του γκολκίπερ του Διαγόρα.

Η πίεση των γηπεδούχων βρήκε ανταπόκριση στο 81′. Ο Χριστοδουλόπουλος εκτέλεσε το φάουλ λίγο μετά τη μεσαία γραμμή, ο Κούστα πετάχτηκε στην καρδιά της περιοχής και με κεφαλιά έγραψε το 1-0.

Ηρακλής (Στάικος): Στουρνάρας, Καλουτσικίδης (87′ Κιβρακίδης), Αναστασίου, Παπασάββας, Διαμαντής, Χάμοντ, Μπελμόντ (87′ Πατράλης), Κυνηγόπουλος, Τσιντώνης (70′ Μιράντα), Κούστα, Τσιριγώτης (79′ Χριστοδουλόπουλος).

Διαγόρας (Τερζής): Τσιλιγγίρης, Παρασκευάς, Νικολής, Μπρέγκου (86’ Λιούμης), Γαρουφαλλιάς, Δημόπουλος, Ντιαλόσι, Τσιαντούλας (73′ Παπαδόπουλος), Μανωλάκης (57′ Μπλανκ Καζάου), Ολιβέρι (85’ Κοκκίνης), Μανιάς.