Τρομερό παιχνίδι στο Ζηρίνειο για την 6η στροφή της Super League 2!

Ένα σπουδαίο ματς έλαβε χώρα στο Ζηρίνειο, με την Κηφισιά να χάνει με 3-0 στο ημίχρονο, αλλά να φεύγει τελικά με τον βαθμό της ισοπαλίας με το τελικό 3-3 απέναντι στον Αsteras AKTOR Β’!

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Μπουσάι στο 14ο λεπτό, ενώ ο Προύντζος στο 27′ έκανε το 2-0 ύστερα από ασίστ του Οκό. Ο δημιουργός έγινε σκόρερ και στο 41′ έγραψε το 3-0, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Η Κηφισιά μπήκε καλύτερα στο δεύτερο μέρος και κατάφερε να μην χάσει, διατηρώντας το αήττητό της στο πρωτάθλημα. Ο Κυριόπουλος στο 48′ μείωσε σε 3-1 και στο 76′ έγραψε το 3-2. Και δευτερόλεπτα πριν το τελευταίο σφύριγμα, ο Μίλερ με φοβερό σουτ εκτέλεσε τον Γραμματικάκη για το τελικό 3-3!

Κηφισιά (Λέτο): Νικοπολίδης, Σιμόν (46′ Σμπώκος), Σιλά, Κωνσταντακόπουλος (46′ Εμπό), Τετέι, Κυριόπουλος, Σωτηράκος, Ντίας (61′ Μίλερ), Μάναλης (61′ Παντελίδης), Σόουζα, Μαζουλουξής (46′ Πομπό).

Αsteras AKTOR Β’ (Βεργέτης): Γραμματικάκης, Τουρκοχωρίτης, Μπουσάι, Ελκασάμπ, Λάσκαρης, Γρόζντανιτς, Ντέτλερ (70′ Παπαδημητρίου), Προύντζος, Κετού (62′ Αντεσίνα (84′ Κωστέας), Ρέντζιτς, Οκό.