Η Καλαμάτα πέρασε από την Ηλιούπολη (0-2) και ισοβαθμεί με Πανιώνιο και Κηφισιά στη κορυφή του Νότιου ομίλου της Super League 2. Τεράστια νίκη για τον Παναργειακό επί του Αιγάλεω (1-0), ενώ η Νίκη Βόλου δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα στην έδρα του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου (0-2).

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου-Νίκη Βόλου 0-2

Πρώτο τρίποντο και μάλιστα εκτός έδρας για τη Νίκη Βόλου, που επικράτησε με 2-0 του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου και αναρριχήθηκε στον βαθμολογικό πίνακα του Βορείου ομίλου της Super League 2.

Στο 10ο λεπτό ο Αρίας άνοιξε τον δρόμο με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή (0-1) με τους φιλοξενούμενοπυς να ξεκινούν ιδανικά και το δεύτερο μέρος χάρη στον Σαποβάλοβ στο 51′ (0-2).

Οι συνθέσεις:

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Κυριαζής): Καραγκιόζης, Φερνάντο, Μακρυδάκης (3′ λ.τ Β. Τουλίκας), Κλιγγόπουλος, Μιγέγκα, Μπούζας (62′ Σιατρβάνης, Κριμιτζάς (46′ Κατσαβάκης), Πανίδης, Φωκαΐδης (46′ Κόκκορης), Κρυεμάντι, Νότας (62′ Γ. Τουλίκας).

Νίκη Βόλου (Ξηροφώτος): Τσέλιος, Σαποβάλοβ, Ματάους (37′ λ.τ Βλάχος), Σίλβα, Εντ Κάρλος (71′ Λίταινας), Απονζά, Γκαντέλιο, Δούμτσης (85′ Σπυρίδης), Αρίας, Βερνάρδος (85′ Τσιλιγγίρης), Προδρομίτης.

Παναργειακός-Αιγάλεω 1-0

Το εντυπωσιακό του σερί συνέχισε ο Παναργειακός, καθώς πανηγύρισε την τρίτη σερί νίκη του, κερδίζοντας με 1-0 το Αιγάλεω. Αυτή ήταν η πρώτη φετινή νίκη της ομάδας του Γιώργου Βαζάκα μέσα στο Άργος, η οποιά δείχνει πως συνέρχεται απο το άσχημο ξεκίνημα με τις τρεις διαδοχικές ήττες.

Μετά από ένα κακό πρώτο μέρος στην επανάληψη οι δύο ομάδες κυνήγησαν με περισσότερες αξιώσεις το γκολ, με τον Παναργειακό να απειλεί στο 58ο λεπτό, όταν ο Τσιώλης επιχείρησε σουτ, αλλά ο Ζιούλης απομάκρυνε πάνω στη γραμμή. Στο 65ο λεπτό, το Αιγάλεω είχε μεγάλη ευκαιρία, καθώς ο Βάρκας σούταρε, αλλά ο Καραργύρης αντέδρασε σωστά.

Το χρυσό γκολ σημειώθηκε στο 69ο λεπτό από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσάνι, ενώ στο 79ο λεπτό το Αιγάλεω έφτασε κοντά στην ισοφάριση, όταν ο Σάαντο, σε μια προσπάθεια να γυρίσει την μπάλα με το κεφάλι στον Καραργύρη, παραλίγο να τη στείλει στα δίχτυα της ομάδας του.

Οι συνθέσεις:

Παναργειακός (Βαζάκας): Καραργύρης, Καρυπίδης (28′ Καμγκά), Καρέλης, Σάαντο, Ροκάι, Τσάνι, Λύγκας (62′ Τσιράκης), Κωστίκα (46′ Λαουκζέμις), Τσιώλης, Καμπράν (88′ Αλιατίδης), Ντιαλό (62′ Σουντουρά).

Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Κυρίτσης, Καρρίκι, Καρβούνης (59′ Ζούνης), Βάρκας, Ευαγγέλου, Ζιούλης, Τάμπας (64′ Βοριαζίδης), Κωστόπουλος (75′ Δρίτσας), Μπάμπης, Τσούκαλος (46′ Νίκολλι), Ουνγιαλίδης (75′ Τάτσης).

Ηλιούπολη-Καλαμάτα 0-2

Η Καλαμάτα «έπιασε» στην κορυφή του Νοτίου ομίλου της Super League 2 Κηφισιά και Πανιώνιο με 14 βαθμούς έπειτα από έξι αγωνιστικές.

Ένα καλό πεντάλεπτο στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου ήταν αρκετό για τη «Μαύρη Θύελλα» του κόουτς Σπανού, η οποία παρέμεινε για έκτο σερί ματς αήττητη (τέσσερις νίκες – δύο ισοπαλίες). Ο Μορέιρα στο 40ο λεπτό και ο Μόρσεϊ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου (45+2′), έκοψαν τα πόδια των γηπεδούχων, διαμορφώντας εν τέλει και το 0-2.

Ηλιούπολη (Γράφας): Ντόκιτς, Φουρλάνος, Μαριάνοβιτς (77′ Πατάπης), Καρανίκας, Μαΐδανός, Βασιλούδης (29′ λ.τ Μάνος), Θωμαΐδης (77′ Λάμσε), Σερπέζης (77′ Μλαντένοβιτς), Μαυριάς, Αλμέιδα (60′ Ενομό), Αλεξόπουλος.

Καλαμάτα (Σπανός): Κότσαρης, Ουές (77′ Βασιλαντωνόπουλος), Βαλεριάνος, Στρούγγης, Πίρινεν, Μουστακόπουλος, Μορέιρα (87′ Μπακαγιόκο), Μόρσεϊ (68′ Ντιγκινί), Παμλίδης (87′ Γρίβας), Αλγκαρανάς (77′ Μπαράλες), Αναστασόπουλος.