Πάει Γαλατά ο Ελμάντερ

Η Γαλατάσαραϊ μετά από πολλά επεισόδια στο σίριαλ Ελμάντερ, επιβεβαίωσε τελικά πως ήρθε σε συμφωνία με τον Σουηδό επιθετικό.

Η Γαλατάσαραϊ μετά από πολλά επεισόδια στο σίριαλ Ελμάντερ επιβεβαίωσε τελικά πως ήρθε σε συμφωνία με τον Σουηδό επιθετικό,που έμεινε ελεύθερος από την Μπόλτον.
Ο 29άχρονος στράικερ αποφάσισε να μην ανανεώσει με την ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ ώστε να ψάξει για μια καινούργια πρόκληση στον σύλλογο της Γαλατά. Αφού πέρασε από τις καθορισμένες ιατρικές εξετάσεις  υπέγραψε για τρία χρόνια με την ομάδα του Φατίχ Τερίμ.
 
Στον πρώην συμπαίκτη του αναφέρθηκε και ο Κέβιν Ντέιβις τονίζοντας: « Είναι πολύ δύσκολο για τον Γιόχαν γιατί νομίζω πως στις αρχές τα βρήκε πραγματικά «σκούρα» και ποτέ δεν μπόρεσε να στεριώσει στην ομάδα. Δεν είμαι σίγουρος αν πέρασε καλά ή όχι στην Μπόλτον αλλά αυτή τη σεζόν του ζητήθηκε να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις και τα έδωσε όλα. Τα στατιστικά του είναι αρκετά ψηλά και έβαλε και κάποια γκολ. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που του αρέσει να δουλεύει και πραγματικά του εύχομαι τα καλύτερα».
 
Ο διεθνής επιθετικός από την  Σουηδία έχει αγωνιστεί σε Ολλανδία, Αγγλία και Γαλλία ενώ με το εθνόσημο στο στήθος μετρά 52 συμμετοχές και 14 τέρματα. Έχει κατακτήσει ένα Κύπελλο ΟΥΕΦΑ το 2002 με την Φέγιενορντ  ενώ είχε αναδειχθεί και παίκτης του μήνα την περσινή περίοδο με την ομάδα της Μπόλτον.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.