Τουρκία: Ομάδα – έκπληξη για Τερίμ!

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα που θα προκαλέσει αίσθηση!

Ο 70χρονος τεχνικός, όσον αφορά το ποδόσφαιρο της Τουρκίας, έχει συνδέσει το όνομά του με τη Γαλατάσαραϊ και την Εθνική ομάδα, καθώς μετά από τις πρώτες του εμπειρίες σε Ανκαραγκουτσού και Γκιοζτεπέ, στα τέλη της δεκαετίας του 1980, δεν έχει καθίσει σε άλλους τουρκικούς πάγκους εκτός από τους προαναφερθέντες.

Σύμφωνα όμως με τα τουρκικά ΜΜΕ, μπορεί να το κάνει και μάλιστα για μία από τις παραδοσιακές αντιπάλους της αγαπημένης του Γαλατά, Μπεσίκτας!

Συγκεκριμένα, το στέλεχος των «Μαύρων Αετών» της Κωνσταντινούπολης, Γιλμάζ Τζανμπολάτ, δήλωσε στη γειτονική χώρα, ότι ο πρόεδρος της ομάδας, Χασάν Αράτ, μίλησε με τον «Αυτοκράτορα», εξετάζοντας το ενδεχόμενο συνεργασίας!

«Ο πρόεδρος είχε συνάντηση με τον Τερίμ, έμαθε τις σκέψεις του για το μεταγραφικό μπάτζετ και το συμβόλαιο. Θα μιλήσουν ξανά στο Μποντρούμ, πριν από την Παρασκευή, για τις τελικές αποφάσεις. Κατά τη γνώμη μου, ο Τερίμ έχει 70% πιθανότητες να γίνει προπονητής της Μπεσίκτας. Αν δε συμφωνήσουν, το πιο πιθανό είναι να μείνει ο Σερντάρ Τοπρακτεπέ», είπε ο Τζαμπολάτ.

Πηγές κοντά στον Τερίμ πάντως, αναφέρουν ότι ο 70χρονος, δύσκολα θα αναλάμβανε ποτέ την Μπεσίκτας, λόγω της σύνδεσης που έχει με τη Γαλατά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.