Η απάντηση του Μπαλοτέλι μετά το viral video

Μετά το βίντεο που τον δείχνει να τριγυρνά μεθυσμένος στο δρόμο, ο Μάριο Μπαλοτέλι αντιδρά. «Αφού η Ιταλία παίζει έτσι… Για ποιο λόγο με κρίνουν;»

Το βίντεο κοινοποιήθηκε ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δείχνει τον Μάριο Μπαλοτέλι να ταλαντεύεται στο δρόμο, να πέφτει κάτω και να γελάει πριν ο φίλος του καταφέρει να τον επαναφέρει στα πόδια του. 

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής απάντησε με ένα δικό του βίντεο, που δημοσιεύτηκε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου ήταν ακουμπισμένος σε μια καρέκλα και μιλούσε απευθείας στην κάμερα. 

«Ήθελα να σου πω ότι είδα το βίντεο όπου πέφτω κάτω με τους φίλους μου, κουλουριαζόμαστε, αστειευόμαστε, τρέχουμε. Δεν βλέπω το πρόβλημα να βγαίνω με φίλους, να διασκεδάζω και να αστειεύομαι, χωρίς να βλάπτω κανέναν. Γιατί με κρίνουν; Γιατί δεν δείξατε όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο που έκανα με ανθρώπους; Ήμουν ανοιχτός σε όλους. Αντίθετα, αφού η Ιταλία παίζει έτσι, τα νέα που κυκλοφορούν είναι ότι είμαι μεθυσμένος… Έλα, ας σκεφτούμε σημαντικά πράγματα». Τι έπεται για τον Μπαλοτέλι;

Ο Ιταλός άσος είναι ελεύθερος αφού έληξε το συμβόλαιό του με την Αντάνα Ντεμίρσπορ και σκέφτεται την επόμενη μετακίνησή του στην καριέρα του.  Γίνεται 34 ετών τον Αύγουστο και φαίνεται ότι δεν έχει σκοπό να κρεμάσει ακόμα τα παπούτσια του, ακόμη και με αποτέλεσμα ορισμένοι να προτείνουν ότι θα μπορούσε να είναι χρήσιμος για την τωρινή Ιταλία. Ο πρώην επιθετικός της Μίλαν, της Ίντερ, της Μάντσεστερ Σίτι και της Λίβερπουλ σημείωσε επτά γκολ σε 16 εμφανίσεις στη Σούπερ Λιγκ για την Άντανα Ντεμίρσπορ αυτή τη σεζόν, αλλά έμεινε εκτός από τον Νοέμβριο του 2023 έως τον Φεβρουάριο του 2024 μετά από χειρουργική επέμβαση στο γόνατο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.