Ο Μουρίνιο θέλει και τον Άμραμπατ

Ιταλικά δημοσιεύματα ισχυρίζονται πως η Φενέρμπαχτσε έστειλε προσφορά για τον διεθνή Μαροκινό μέσο.

Αναφορές στην Ιταλία, ισχυρίζονται ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο πιέζει για την απόκτηση του Σοφιάν Αμραμπάτ από τη Φιορεντίνα, οπότε η Φενέρμπαχτσε έστειλε μια εναρκτήρια προσφορά για τον διεθνή μέσο. Η Φενέρμπαχτσε, έστειλε επίσημη προσφορά για την απόκτηση του Αμραμπάτ, που πέρσι αγωνίστηκε χωρίς επιτυχία δανεικός στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Αμραμπάτ θα μπορούσε να φύγει από την Τοσκάνη και τη Φλωρεντία τις τελευταίες ημέρες της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, ακόμη κι αν ο προπονητής της Φιορεντίνα, Ραφαέλε Παλαντίνο, ελπίζει να κρατήσει τον πρώην μέσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά το καλοκαίρι.

Ο ‘Αμραμπατ δεν συμμετείχε στα πρώτα καλοκαιρινά φιλικά της Φιορεντίνα, αλλά επανήλθε πρόσφατα, ξεκινώντας τους αγώνες της Serie A εναντίον Πάρμα και Βενέτσια και έπαιξε ολόκληρα 90 λεπτά και στους δύο αγώνες. Ο ‘Αμραμπατ επέστρεψε από έναν μονοετή δανεισμό στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Ιούνιο, αφού οι Κόκκινοι Διάβολοι αποφάσισαν να μην κάνουν τη μετακίνησή του μόνιμη. Ήταν από τους καλύτερους παίκτες στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 με το Μαρόκο, ενώ μετράει δύο γκολ και τρεις ασίστ σε 119 παιχνίδια της Serie A με τη Φιορεντίνα και την Ελλάς Βερόνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.