Η συνομιλία «πρώην» Πειραιώτη με Όσιμεν για Γαλατάσαραϊ

«Τούρκος» με κάθε επισημότητα ο Βίκτορ Όσιμεν, ο Νιγηριανός φορ παραχωρήθηκε ως δανεικός στη Γαλατάσαραϊ από τη Νάπολι και αποκάλυψε τη συνομιλία με τον Χένρι Ονιεκούρου για τον σύλλογο.

Παίκτης της Γαλατάσαραϊ για την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν ο Βίκτορ Όσιμεν. Η Νάπολι ήρθε σε συμφωνία με την «τσιμ-μπομ» για τον δανεισμό του Νιγηριανού στράικερ.

Μάλιστα ο διεθνής επιθετικός πριν αποφασίσει να μετακομίσει στην Τουρκία μίλησε με τον Χένρι Ονιεκούρου για τον σύλλογο. Θυμίζουμε ότι ο 27χρονος αγωνίστηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα τη σεζόν 2021-22 με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Οι εμφανίσεις του Ονιεκούρου δεν εντυπωσιάσαν την ερυθρόλευκη ομάδα και έναν χρόνο μετά την έλευση του παραχωρήθηκε δανεικός στην Άδανα Ντεμίρσπορ, η οποία στη συνέχεια προχώρησε στην αγορά του Νιγηριανού.

«Ήταν εύκολο για μένα να αποδεχτώ τη Γαλατά, είναι μεγάλος σύλλογος. Ο Ονιεκούρου μου είπε πόσο ξεχωριστοί είναι οι οπαδοί, είδα πώς με υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο…Ήμουν τόσο χαρούμενος. Ακολουθούσα ήδη τη Γαλατά από τότε που ήρθε ο Ντιρς Μέρτενς και τώρα ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στους οπαδούς μας», δήλωσε ο Όσιμεν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.