Αποστολή, Γερμανία: Κωστής Μπότσαρης
Γενικότερα η προετοιμασία και της Σάλκε αλλά και του ΠΑΟΚ συνάντησε αρκετά προβλήματα σ' επίπεδο οργάνωσης. Κάποια από αυτά αποτυπώνονται και στο κατά τ' άλλα εξαιρετικής ποιότητας περιοδικό των Γερμανών, στο οποίο υπάρχει αφιέρωμα και για τη Μέταλιστ αλλά και για τον «Δικέφαλο», με συνεντεύξεις πρωταγωνιστών.

Αποστολή, Γερμανία: Κωστής Μπότσαρης

Γενικότερα η προετοιμασία και της Σάλκε αλλά και του ΠΑΟΚ συνάντησε αρκετά προβλήματα σ’ επίπεδο οργάνωσης. Κάποια από αυτά αποτυπώνονται και στο κατά τ’ άλλα εξαιρετικής ποιότητας περιοδικό των Γερμανών, στο οποίο υπάρχει αφιέρωμα και για τη Μέταλιστ αλλά και για τον «Δικέφαλο», με συνεντεύξεις πρωταγωνιστών.

Το… κακό συνεχίστηκε για τους «βασιλικούς μπλε» με την επιλογή του προσώπου για το εξώφυλλο όπου εκεί φιγουράρει ο τραυματίας πλέον, διεθνής Ολλανδός επιθετικός Χούντελααρ.

Ένας άλλος, μεγάλος απόντας της γερμανικής ομάδας, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, είναι αυτός που συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον λόγω της εθνικότητάς του και για μια ακόμη φορά δηλώσεις του φιλοξενούνται σ’ αυτήν την έκδοση. Μιλώντας για το γεγονός πως η νυν ομάδα του τίθεται αντιμέτωπη για δεύτερη διαδοχική σεζόν με ομάδα από την πατρίδα του ο διεθνής κεντρικός αμυντικός απαρνήθηκε τον χαρακτηρισμό του ευτυχισμένου κι εξήγησε τους λόγους:

«Η Σάλκε είναι το νούμερο ένα για εμένα τώρα, αλλά είναι γνωστό πως είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ! Μεγάλωσα έτσι και συμπαθώ αυτήν την ομάδα. Δεν κρύβω ότι και τώρα βλέπω τον ΠΑΟΚ στην τηλεόραση κι είναι η ομάδα μου. Θα προτιμούσα να περάσουν κι οι δυο ομάδες στους ομίλους», αποκρίθηκε με αφοπλιστική ειλικρίνεια και συνέχισε μιλώντας για τα’ αντίστοιχα συναισθήματα της οικογένειάς του: «Έχουν το ίδιο συναίσθημα μ’ εμένα. Ολοι τους είναι ΠΑΟΚ στην Ελλάδα και – φυσικά – Σάλκε στην Γερμανία. Είναι σίγουρο ότι δε θα δυσαρεστηθούν με οποιοδήποτε αποτέλεσμα».

Αναφορικά με τον δεύτερο αγώνα των πλέι οφ του Champions League που θα φιλοξενηθεί στην άδεια – λόγω τιμωρίας – Τούμπα τοποθετήθηκε ως εξής: «Λυπάμαι γι’ αυτό. Το ποδόσφαιρο δεν είναι ίδιο χωρίς κόσμο. Χαίρομαι που αύριο η ατμόσφαιρα θα είναι ‘καυτή’. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ υποστηρίζουν έντονα την ομάδα τους, ενώ και της Σάλκε είναι μοναδικοί. Αύριο η Αρίνα θα είναι μια… ‘κόλαση’».