Αποστολή, Γερμανία: Κωστής Μπότσαρης
Με δεδομένες τις απουσίες των ανέτοιμων Κωνσταντινίδη, Σπυρόπουλου, Γκαρσία και Βούκιτς - γι' αυτό έμειναν κι εκτός αποστολής, ο Χουμπ Στέφενς φαίνεται να έχει κατασταλάξει στα τελικά του σχέδια αναφορικά με τον τρόπο και τα πρόσωπα που θα χρησιμοποιήσει αύριο το βράδυ στις 20.45 τοπική ώρα, στο άλλοτε . σπίτι του, τη «Βέλτινς Αρίνα» για να επιδιώξει με τον καλύτερο τρόπο ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αποστολή, Γερμανία: Κωστής Μπότσαρης
Με δεδομένες τις απουσίες των ανέτοιμων Κωνσταντινίδη, Σπυρόπουλου, Γκαρσία και Βούκιτς – γι’ αυτό έμειναν κι εκτός αποστολής, ο Χουμπ Στέφενς φαίνεται να έχει κατασταλάξει στα τελικά του σχέδια αναφορικά με τον τρόπο και τα πρόσωπα που θα χρησιμοποιήσει αύριο το βράδυ στις 20.45 τοπική ώρα, στο άλλοτε . σπίτι του, τη «Βέλτινς Αρίνα» για να επιδιώξει με τον καλύτερο τρόπο ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ισως για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε τον ΠΑΟΚ να έδειξε τόσο χαλαρός, διόλου με την κακή την έννοια. Είχε μια συμπεριφορά που έβγαζε αυτοπεποίθηση. Εξ ου κι η απόφασή του ν’ αφήσει την προπόνηση ανοικτή στους εκπροσώπους των ΜΜΕ αλλά και στους φιλάθλους που ακολούθησαν το τσάρτερ της αποστολής.

Το κλίμα ήταν πάρα πολύ ευχάριστο, με πολλά χαμόγελα και πειράγματα, από την αρχή μέχρι και το τέλος της. Ακόμη κι ο διαχωρισμός των ποδοσφαιριστών σε δυο ομάδες των δέκα, στο μισό γήπεδο για εσωτερικό «διπλό» δύσκολα να καταδείξει κάτι αν αναλογιστεί κανείς πως από τη μια ήταν οι Χακόμπο, Λόπεθ, Τζιώλης, Λίνο, Λόρενς, Κατσουράνης, Γεωργιάδης, Λούκας, Σαλπιγγίδης κι από την άλλη οι Γλύκος, Σκόνδρας, Μιγκέλ Βίτορ, Κατσικάς, Κίτσιου, Ολίσε, Κάτσε, Στοχ, Αθανασιάδη, Νέτσιντ. Είναι χαρακτηριστικό πως στην πρώτη περίπτωση ο Τζιώλης δοκιμάστηκε ως στόπερ ενώ ο Κατσουράνης είχε ρόλο προωθημένου.

Γενικότερα, η ομάδα δούλεψε και πάλι στα τελειώματα των φάσεων είτε με συνεργασίες που κατέληγαν σε σέντρες από τα άκρα με στόχο δυο ποδοσφαιριστές μέσα στην περιοχή, είτε με κίνηση δυο ή περισσότερων παικτών στον άξονα και κατά μέτωπο επίθεση. Ο πλουραλισμός που παρουσιάζει η μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας δίνει πολλές δυνατότητες στον Ολλανδό τεχνικό κι απ’ ότι φαίνεται σκοπεύει να τις εξαντλήσει όλες. Στην εστία αναμένεται να βρεθεί ο Χακόμπο, με τον Κίτσου στην άμυνα δεξιά και τον Λίνο αριστερά, την ίδια στιγμή που φαίνεται αμετακίνητος ο Μ. Βίτορ κι ερωτηματικό ο Κατσούρ. Μπροστά τους οι δυο θα είναι Τζιώλης, Λάζαρ με ερωτηματικό τον τρίτο, που δεν αποκλείεται να είναι ο Λούκας. Ο Στόχ παραμένει αριστερά, δεξιά μπορεί να εμφανιστεί ο Λόρενς και μένει η θέση του προωθημένου επιθετικού για τον Σαλπιγγίδη. Ολες οι απαντήσεις αύριο το βράδυ, στις 20.45.