Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος δεν έκρυψε την επιθυμία του να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη Σάλκε, αλλά ούτε και την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος δεν έκρυψε την επιθυμία του να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη Σάλκε, αλλά ούτε και την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ. Ο διεθνής άσος απουσίασε δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού στο παιχνίδι του Γκελζενκίρχεν και όπως τόνισε στην κάμερα του novasports πιστεύει ότι σε έναν μήνα θα είναι έτοιμος να ξεκινήσει προπονήσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η υγεία μου πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Ελπίζω να μπω σε προπονήσεις με την ομάδα και να είμαι καλά. Σε περίπου ένα μήνα θα μπω στις προπονήσεις».

Για τη μάχη της πρόκρισης:
«Θέλω να παίξω Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλω να προκριθούμε, αλλά δεν κρύβω την αγάπη μου για τον ΠΑΟΚ. Αν δεν περάσει η Σάλκε, ας είναι ο ΠΑΟΚ που θα βρεθεί στους ομίλους».

Για το παιχνίδι:
«Το πρώτο μέρος ήταν φανερά καλύτερη η Σάλκε. Κέρδισε όλες τις μπάλες και δικαίως σκόραρε. Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ ζήτησε το γκολ και το πέτυχε. Είμαστε μία νέα ομάδα με νέους παίκτες. Θα χρειαστεί χρόνος για να φτάσουμε στο επίπεδο που πρέπει. Μακάρι να προκριθούμε».